temaları indirdim fakat apk şeklinde inmediler txt formatında indiler ve telefona kuramadım. Sebebi ne olabilir acaba? Ayrıca paylaşımınız için teşekkür ederim
İmkansız.Dosyalar apk uzantılıdır.Yeniden indirmeyi deneyin yada başka bir dosya yöneticisi kullanın.
Üstat bende maxicepten indirip s3 miniye yükledim ancak, interneti açınca bir müddet sonra kapanıyor ve temayı kaldırıp google playden paralı versiyonu edinmemizi istiyor...
Üstat bende maxicepten indirip s3 miniye yükledim ancak, interneti açınca bir müddet sonra kapanıyor ve temayı kaldırıp google playden paralı versiyonu edinmemizi istiyor...
arkadaslar ben bu programı daha once kurdum gercekten muhtesem bır launcher ama daha sonra kopya oldugunu soyleyıp kendı kendını telefondan kaldırdı sebebı nedir?
arkadaslar ben bu programı daha once kurdum gercekten muhtesem bır launcher ama daha sonra kopya oldugunu soyleyıp kendı kendını telefondan kaldırdı sebebı nedir?
arkadaşlar neden yakalandığını buldum next launcher her yeni sürümü yayınlandığında market yakalıyor dikkat ettim 1.16 dan beri her bir üst sürümü çıktığında beni yakalıyo 1.17de önceki gün yakalandı baktım 1.18i çıkmış bence final sürümünü beklemeli veya neti kesmeli
şu yakalanma olayı çok kötü. satın alıyım diyorum 30 lira da çok pahalı geliyo bi launcher için. 2 arada bi derede kaldım. paylaşım için teşekkür ediyorum
şu yakalanma olayı çok kötü. satın alıyım diyorum 30 lira da çok pahalı geliyo bi launcher için. 2 arada bi derede kaldım. paylaşım için teşekkür ediyorum