Cihanî Sultan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Videodakinin daha gelişmiş hali olacakNss3 oynardım vakti zamanında, kötü grafikleri olsa da çok güzel bir oyundu, nss3 gibi olacaksa bence çok güzel olur, nss4 3 boyutlu ve çok kötüydü.. Çalışmalarında kolay gelsin..
Teşekkürler.Arayüz daha sonradan değişir de oynanışı hakkında endişeliyim,beğendin mi oynanışı?Hünkarım ben yap derim. Güzel olabilir. Yalnız ara yüzü daha iyi olabilirdi.
Oynanışı nasıl peki?kesinlikle ve kesinlikle devam etmeli!!!
güzele benziyo zaten bu oyun aman aman efektleri olan bi oyun değil o yüzden ben gayet yakın bi sonuç alınacağını düşünüyorum
Tamamdır o zaman konu altında geliştirme bilgilerini vereyim.bu oyun çıkmalı kesinlikle zevkli oyun kız arakadaş bile yapılıyo bayağı gelişmiş bir oyun arkadaş 50 yaşındaki adamıyla hala oynuyordu
Mobil link nasıl veriliyor bilmiyorum kimobil ?
O oyun için gerekli dosyalardan biri.Yani sadece NewStarSoccer.swf'yi açmalısın.Yani direklerin ortasının hizasından tuttuğunda okyuk.png yükleniyor,dışarı sürükleyince topduzgider.swf...Onlar harici grafik dosyası yani gta'daki gta3.img gibi bir şey.videodaki gibi açılışa baktım o çalıştı ama topdüzgideri deneyecektim yeşil çizgide top aşağı iniyo kaldı orda açılmadı
bncede devam et millet kucuk ve zevkli oyun pesinde kesinlikle devam
aynısını yapmayı düşünüyordum da benim kod bilgimle aşırı uzun sürer ve çılsırırım.biraz uğraşıyım yine deCan ben kayahan asıl hesaba ban attığım için arkadaştan giriyorum şimdi demo yu indirdim de işin zor gibi nasıl yapmayı düşünüyorsun her şeyi sıfırdan mı yazıcaksın her geliştirme yi falan aynısı mı olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?