jetgil Üye Arkadaşlar telefonu yapan çinliler bunlardan herşey beklenir ama bide onun şarjı bitince doldurması var oda heralde 182.2 günde dolar yani
Arkadaşlar telefonu yapan çinliler bunlardan herşey beklenir ama bide onun şarjı bitince doldurması var oda heralde 182.2 günde dolar yani
CASHPISKO Üye MaDe in CHina . yapıLması arTıK iLGinç oLmasa GereK ÇünKü KenDi aDıma Konuşuyum Ben icaTLarınDan DoLayı aLışDım .
MaDe in CHina . yapıLması arTıK iLGinç oLmasa GereK ÇünKü KenDi aDıma Konuşuyum Ben icaTLarınDan DoLayı aLışDım .
DJ GENTLEMAN Üye sukruon' Alıntı: biraz abartı değil mi? Genişletmek için tıkla ... 666 gün şarjı giden telefon vardı
ELECTRONİC Üye Nokia bunu telefonlarında denemelı bence cok basarılı bir yontem olur dusunsenıze telefonu şarj edıon bi daha 1 sene şarjın bitmiyor müthiş
Nokia bunu telefonlarında denemelı bence cok basarılı bir yontem olur dusunsenıze telefonu şarj edıon bi daha 1 sene şarjın bitmiyor müthiş
BeratShark Üye arkadaşlar bence o kadar öabuk heycanlanmayın mutlaka bi yanlışı falan vardır bunun da --------------- Ekleme --------------- ama o zamanda kaç günde doluyor şarzı acaba?
arkadaşlar bence o kadar öabuk heycanlanmayın mutlaka bi yanlışı falan vardır bunun da --------------- Ekleme --------------- ama o zamanda kaç günde doluyor şarzı acaba?