yaren_dede Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: hayir yanlis anladin saati oraya koyabilirmiyim abi ? Genişletmek için tıkla ... yok yanlış anlamadım sorunun cevabı oydu neyse bu sorunun cevabıda altta mümkün wanam xposed, gravty box yada xblast tools yukleyerek ayarlardan saati ortaya al secebilirsin
AnıL-D' Alıntı: hayir yanlis anladin saati oraya koyabilirmiyim abi ? Genişletmek için tıkla ... yok yanlış anlamadım sorunun cevabı oydu neyse bu sorunun cevabıda altta mümkün wanam xposed, gravty box yada xblast tools yukleyerek ayarlardan saati ortaya al secebilirsin
yaren_dede Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: saati ortaya almak istemiyorumki ben ama sadece basa almak istiyorum Genişletmek için tıkla ... anıl bunu en başta yazmayıpta farklı cumleler kurup farklı cevaplar yazdırdıgın için teşekkürler şimdi sorunun cevabına gelelim wanam xposed modulu ile başa alabilirsin diyeceğim ama sende bende root yok abi diyeceksin yani sen alamazsın anıl
AnıL-D' Alıntı: saati ortaya almak istemiyorumki ben ama sadece basa almak istiyorum Genişletmek için tıkla ... anıl bunu en başta yazmayıpta farklı cumleler kurup farklı cevaplar yazdırdıgın için teşekkürler şimdi sorunun cevabına gelelim wanam xposed modulu ile başa alabilirsin diyeceğim ama sende bende root yok abi diyeceksin yani sen alamazsın anıl
Anil-D Üye yaren_dede' Alıntı: anıl bunu en başta yazmayıpta farklı cumleler kurup farklı cevaplar yazdırdıgın için teşekkürler şimdi sorunun cevabına gelelim wanam xposed modulu ile başa alabilirsin diyeceğim ama sende bende root yok abi diyeceksin yani sen alamazsın anıl Genişletmek için tıkla ... Şimdi ben bunu tablete yapacagim icin sorun yok
yaren_dede' Alıntı: anıl bunu en başta yazmayıpta farklı cumleler kurup farklı cevaplar yazdırdıgın için teşekkürler şimdi sorunun cevabına gelelim wanam xposed modulu ile başa alabilirsin diyeceğim ama sende bende root yok abi diyeceksin yani sen alamazsın anıl Genişletmek için tıkla ... Şimdi ben bunu tablete yapacagim icin sorun yok