NetQin Mobile Security v5.00(62) S^3 Anna Belle Signed

Dereck

Üye
Gerçekten çok kullanışlı bir program ama advanced device lock programını devredışı bırakıyor program ayarlarından girip izin vermeme rağmen advanced device lock programını kalıcı olarak bozuyor ve antivirüsü kaldırsak bile bir daha o programı düzgün bir şekilde kullanamıyorum flash atarak düzeltmek zorunda kaldım.

fenasi71

Üye
payçaşım iç
İn sağol ****** yokmuki ne

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bunun aktivasyon kodu yokmu biri buldum gerek yok yazmış ne b.knda boncukmu bulmuş verin şunun kodunu

- - - Eklendi - - -

emek için teşekkürler bize türkçesinden önce aktivasyon kodu lazım bilen varsa yazsın lütfen

Dereck

Üye

bende hiçbirşey istemedi aktivasyonu direk kendi otomatik yaptı

türkçesi çıkınca lütfen bilgilendirin bir üyeniz olarak teş
ekkürler

Tepkiler: nokia 603
ben bunu açacağım zaman önce herşey normal oluyo ama birden telime reset atıyo silip yeniden kurdum ama sorun yine çözülmedi hiçbir virüs belirtiside bulamadım çok acil cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler telim nokia 603 fp2

Son düzenleme:

OFFCENT

Üye
ama gercekten cok işe yarıyor uygulama sonlandırmada ram cok rahatlıyor gözle görülebilecek derecede Teşekkürler

Berk942

Üye
Paylaşımın için teşekkürler ustam

arkadaşlar bnde yükledimde Nokia 700 benim telefonum programı açınca telefon kapanıyor ne yapmalıyım?

bellenfc

Üye
paylaşım için teşekkürler. Uygulamayı yüklüyorum açınca telefonu yeniden başlatıyor. Telefonum nokia 603 belle fp2

Bende NetQin_AntiVirus_v5.6.06.12 versiyon var pro versiyon nereden ve nasıl yüklerim buraya bilmiyorum opera mobil nokia 500

bu program yüklü iken şarj daha çabuk bitiyor
bu program yüklü iken şarj daha çabuk bitiyor