futbol123
Üye
batıyorsunuzSonuna kadar nokiacıyım ne olursa olsun
Güldürmek için başka yöntemlerde kullanabilirim istersen..!senin o 5800 model telefonunu ideos x5 e göstersek ideos acır insafa gelirde kullanan kişiye abi yapma o daha cocuk eşit değiliz dergüldürdün beni..
kardeşim sen de dogru yolu bulmussunbenim artık nokiayla işim olmaz ne uygulamalarından de işletim sisteminden beni nokiadan tek soğutan şey servisleri
dediginde haklısın ama ne demişler geçmişe mazi derler. kendinde diyorsun geçmiş en çok kullanılan telefon nokıa. bu devirde telefondan anlayan adam gidip nokıa almaz.şuda bir gerçek nokia geçmiş en çok kullanılan telefondur
yaptık bir hata işte ama nokia kullananda nokiadan zor vazgeçiyor nokia şu an çırpınıyor mobil teknolojiye yetişmek için inşallah boğulmazkardeşim sen de dogru yolu bulmussun
----------Eklendi @ 11:31:16 ---------- Yazıldı @ 11:29:30 ----------
dediginde haklısın ama ne demişler geçmişe mazi derler. kendinde diyorsun geçmiş en çok kullanılan telefon nokıa. bu devirde telefondan anlayan adam gidip nokıa almaz.
nokıa bogulmaya absladı zaten su anda cogu ulkede pazar payı dusmeye basladı. size lafım yok bende 3 sene once nokıa kullanıyordum ama bıraz telefon pıyasasını arastırmaya basladıktan sonra nokıa'nın ne kadar gerıde kalmaya basladıgını farkettım. işletım sistemı uygulamaları falan kotu işletım sistemı symbıan kullanıyorlar. destek yok bi kere bu sisteme.yaptık bir hata işte ama nokia kullananda nokiadan zor vazgeçiyor nokia şu an çırpınıyor mobil teknolojiye yetişmek için inşallah boğulmaz
allah kurtarsın kardeşimBen!Hemde 6600!
Çok seviyorum bu telefonu hiçbir şeye değişmem
allah kurtarsın kardeşim
Symbian terk
Ben lumia 800 ü ve N9 u çok beğendim bence fane değillerbir zamanlar hepimiz nokia cıydık.cok iyi telefonlar cıkarıyordu.(du geçmiş zaman)
şuda bir gerçek nokia geçmiş en çok kullanılan telefondur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?