Nerede o eski Nokia cilar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
ben memnunum nokiadan

Tepkiler: brksnr

61semih

Üye
bir zamanlar hepimiz nokia cıydık.cok iyi telefonlar cıkarıyordu.(du geçmiş zaman)

61semih

Üye
nedir 5800 muhabbetı donuyor anlamadım.zamanının ıyı telefonuydu kımse bukadar dar goruslu olmasın dıger modellerden farkı hala piyasada fark bu.

Tepkiler: brksnr ve JohnLemmon

uran22

Üye
benim ilk telefonum 1100'dı o zamandan bu yana sürekli nokia gidiyor ama bu c6.01 son ürünüm olacak nokiada çünkü gerçekten gereksiz bir şekilde bekletiyorlar kalitesiz hizmetin daniskası!

senin o 5800 model telefonunu ideos x5 e göstersek ideos acır insafa gelirde kullanan kişiye abi yapma o daha cocuk eşit değiliz der güldürdün beni..
Güldürmek için başka yöntemlerde kullanabilirim istersen..!
4 sene önde ideos 5x mi vardı? Şu haliyle bide ideos a beş çeker. Onca insan yanılıyor olamaz.

uran22

Üye
şuda bir gerçek nokia geçmiş en çok kullanılan telefondur

benim artık nokiayla işim olmaz ne uygulamalarından de işletim sisteminden beni nokiadan tek soğutan şey servisleri
kardeşim sen de dogru yolu bulmussun

----------Eklendi @ 11:31:16 ---------- Yazıldı @ 11:29:30 ----------

şuda bir gerçek nokia geçmiş en çok kullanılan telefondur
dediginde haklısın ama ne demişler geçmişe mazi derler. kendinde diyorsun geçmiş en çok kullanılan telefon nokıa. bu devirde telefondan anlayan adam gidip nokıa almaz.

Tepkiler: fatih_347

uran22

Üye
yaptık bir hata işte ama nokia kullananda nokiadan zor vazgeçiyor nokia şu an çırpınıyor mobil teknolojiye yetişmek için inşallah boğulmaz

Ben! Hemde 6600!

yaptık bir hata işte ama nokia kullananda nokiadan zor vazgeçiyor nokia şu an çırpınıyor mobil teknolojiye yetişmek için inşallah boğulmaz
nokıa bogulmaya absladı zaten su anda cogu ulkede pazar payı dusmeye basladı. size lafım yok bende 3 sene once nokıa kullanıyordum ama bıraz telefon pıyasasını arastırmaya basladıktan sonra nokıa'nın ne kadar gerıde kalmaya basladıgını farkettım. işletım sistemı uygulamaları falan kotu işletım sistemı symbıan kullanıyorlar. destek yok bi kere bu sisteme.

----------Eklendi @ 11:40:05 ---------- Yazıldı @ 11:38:51 ----------

allah kurtarsın kardeşim

Tepkiler: fatih_347
hep nokia telefon kullandım

haltie

Üye

Mesajlarımıza dikkat edelim aksi takdirde bazı arkadaşlarımız ceza alacak.İyi forumlar.

----------Eklendi @ 13:18:52 ---------- Yazıldı @ 13:02:54 ----------

Eski nokiacılar nerde demiş arkadaş.Nokia iyi mi kötü mü diye sormamış.Ya da Huawei ideos x5le 5800 kıyası yapalım mı dememiş.O yüzden kimseyi tahrik etmeye konuyu sabote etmeye gerek yok.Lütfen tartışma çıkarmayalım ceza almak ceza vermek çözüm değil.

Tepkiler: brksnr ve Runner626
bende eski nokia cıyım 5800 ı çook ezdiler 5800 ın ilk çıktıgı zaman bizim bi tanıdık almıştı ve dokunmatik kötüydü ve donra takılma sorunları vardı tabi bu ilk part ürün idi.Sonra baya zaman geçti 5800 yorumlarına baktım son güncellemeler ile cihaz daki hatalar en aza indirgendigini ve en son partta bi sorun olmadıgını söylediler .Nisan 2011 de bende aldım ve son partlardan benimkiside gercekten kötü yorumları haketmedigini anladım dokunmatik hoşuma gitti cihaz hiç te öylr bana göre yavaş degildi gayet güzeldi ve cihazdan memmunun istedigm bir sürü uygulama var ücretsiz navigasyon var üstelik yavaşta baglanmıyor gayet güzel kamera ve seste güzel .yani pişman olmadım hele bide cfw atınca telefon daha hızlı ve hassas bişi oldu 2 kat daha sevdim telefonumu yani bana yetiyor ihityaçlarımı karşılıyor telefonum yazılımında aklıma gelen her degişikligi yapabiliyorum kendine göre özelleştirebiliyorum daha ne olsun .Evet ben nokia cıyım eskiden beri hemde günün birinde başka telefon kullanabilirim ama nokia yayı kötülemem . İyi forumlar

Tepkiler: brksnr ve symbianmanyağı

RUKO

Üye
evet bende eskı symbıyancı lardanım.hala da oleyım kolay gelsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...