Neo V AnTuTu Benchmark ^^ Before And After ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PriZm

Üye
Adreno 205 kafayı yedi o zaman bir daha yapıyım
Edit: 61.31 çıktı diğeri 53 birde gpu oluşturmaya zorla ne oluyor?
Gpu oluşturma adı üstünde gpu yu kullanmaya zorluyor.örneğin Flipboard programı GPU kullanma özürlü bir uygulama.onunla deneyebilirsin
Bizde neden 60 olmuyor Ali ?

bunun tam olarak nedenini bende bilmiyorum.
bizde 2D-3D için max 55 fps ye kadar vsnyc var.işin ilginç tarafı bu sadece benchmark testlerinde oluyor

oleytoo

Üye
Anlaştık

- - - Eklendi - - -

Benim telefon 1 gzh de tövbe o kadar puan almıyor.
Sd card class 10 mu

sd card class 4 ben ics stock rom kullanıyorum ve adreno driverlarını yükledim farkettiysen grafik puanım normalden 150 puan falan yüksek

Konu Sahibi
sd card class 4 ben ics stock rom kullanıyorum ve adreno driverlarını yükledim farkettiysen grafik puanım normalden 150 puan falan yüksek

1-)Ics Kasmiyor mu?
2-)Driver Yüklemeyi anlatır mısın?

Cevaplarsan Çok Memnun Olurum

oleytoo

Üye
1-)Ics Kasmiyor mu?
2-)Driver Yüklemeyi anlatır mısın?

Cevaplarsan Çok Memnun Olurum

İcs kasıyordu ama telefonu rootladım titanium backup ile işime yaramayan herşeyi sildim ki buna yüz kilidi de dahil daha sonra burdaki linkten adreno driverlarını indirdim cwm den telefona flaşladım ayrıca burdanda xperia s uygulamalarını telefona flaşladıktan sonra gıcır gıcır oldu telefon.Bence Mutlaka yap tavsiyemdir

Konu Sahibi

Menü dahi Kasmıyor Yani Şu An
Eğer Öyleyse Geçeceğim?

oleytoo

Üye
Kasma çok nadir En az gb kadar stabil oluyo ayrıca sen bl kilidini de kırmışsın bi oc ile telefonun uçar

Konu Sahibi
Kasma çok nadir En az gb kadar stabil oluyo ayrıca sen bl kilidini de kırmışsın bi oc ile telefonun uçar

Bütün Dediklerini Yaptım Fena Olmadı Teşekkürler.
Şimdi bana Ics overclock destekli kernel lazım yardımcı olabilecek?

oleytoo

Üye
Bütün Dediklerini Yaptım Fena Olmadı Teşekkürler.
Şimdi bana Ics overclock destekli kernel lazım yardımcı olabilecek?
Night-elf kernel olması lazım bi bak overclockladıktan sonra da bir ss al at buraya 5000 i geçer heralde puanın

Neo v ye an itibari ile jelly bean yüklemiş bulunmaktayım.
1.6 ghz overclock ile 4884 test sonucu veriyor ve hata bulamadım şuanda.Wifi kamera hepsi çalışıyor.Tavsiye ederim

Konu Sahibi
Neo v ye an itibari ile jelly bean yüklemiş bulunmaktayım.
1.6 ghz overclock ile 4884 test sonucu veriyor ve hata bulamadım şuanda.Wifi kamera hepsi çalışıyor.Tavsiye ederim

Romun linkini atarı mısın?
ve hızlı mı?

Cm10 paranoide gectim gerekli seviyeye ulasmis. Stabil degildi ama yeni versiyonu harika. Herkese tavsiye ederim

Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...