Nemus Launcher-v1.6.5.3(HER ZAMAN GÜNCEL)- Sense 4.0/ICS/İpone 4S/Jellybean+8 ÖZEL TEMA

higlift

Üye
Notifikations uygulamasi bulamadim. mesaaj yada e posta geldiginde bildirim gosterirdi. bu launchurun bildirim ozelligi varmi

Tepkiler: ozakin70

higlift

Üye
Tesekkurler. Emegine saglik ustat yanliz ben ekte verdigin dedigin dosyayi bildirim icin. goremedim telden giriyorum belki ondan bilemdim

Dejavuex

Üye
Hala nemus kullanıyorum çok stabil geliyo bana menüyü giriş çıkışlarda fakat artık sıkıldım

higlift

Üye
Ya arkadaslar ben bu notifikation bildirim olayini bir turlu ayarlayamadin okunmamis mesaj var ama bilsirim gozukmuyor..

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaslar ben bu notifikation bildirim olayini bir turlu ayarlayamadin okunmamis mesaj var ama bilsirim gozukmuyor..

ağer adw launcher kullanıyorsan veya notifieri bulunan bi launcher ayarlar>erişebilirlik kısmından adw notifieri etkinleştirmen gerek
telefonun kendi notifieri içinse -hani yukarıda slayt geçen yazı- mesaj> ayarlar> bildirimi etkinleştir bukadar

eline sağlık olsun

by-pass

Üye
Çok teşşekkürler go yu kullanıyodum ama cok ram yıyodu onun bu eksıklıgını en ıyı bu tamamlar gıbı

Kerim.

Üye
çok sağol teşekkürler

andacafs

Üye
Sense teması linki ölmüş

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
go launcher den buna geçmek gibi geldi çok sağolasın telefona eziyet çektirmeyen çok harika bi launcher