Nemesis programı !

oluyor arkadaşlar, 6800 dedenim gördü, sonuçta oda s40 değilmi

arkadaşlar nemesis hikaye hiç bir şey olmuyor ben yazılanları aynen yaptım tel yine ingilizce

by43

Üye
özellikle güvenlik kodunu değiştirmeye kalkıpta Nemesisiten çıkmak isterseniz ve anlatımlardaki gibş local mod, test modundaysanız normal moda geçin ve çıkın. ben meraktan girmiştim. forumdaki gibi uyguladım. modu değiştirince tel ekranında local yada test mod yazıyordu sadece. bir an ne yapacağımı iyice şaşrmıştım. kabloyu sökmeden normal mod seçeneğini seçip write a tıkladım. telefon yeniden açılınca rahatladım. bu bilgiyi paylaşmak istedim...

ömür sayacının 0 lamasak ne olur? bı problem dogururmu*

beyler ben tele phoenix ile yazılım attım tel e71 ilk ingilizce oldu daha sonra bir iki işlem yapıp tekrar yazılım attım tel tr oldu ama product code yok nss ile baktım şimdi ben buna orjinal kodu nasıl yazarım yardımcı olursanız eğer bu sorunu halledersem size ingilizce teli tr yapmayı anlatırım eğer halledemezsem anlatmam yoksa sizin kodlarda kaybolur gerçi tel şu an çok iyi çalışıyor sorun yok ama kodda yok

nasıl yapamıyrsnz s40 v3 lerin hepsinde oluyor

Format atmak için *#7370# yap arama tuşu guvenlik kodunu gir ülkeni seç tarih saat ondan sonra kendi otomatik olarak atar