Marasov46
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben denedim ve tekrar güncelledim olmadı yine ingilizce?yapılması gerekenler 1-Nemesisi kurun. 2-Telefonu herhangi bir usb kabloyla pcye bağlayın. 3-Nemesisi açın BÜYÜTEÇ e tıklayın 4-Phone Info ya tıklayın. 5-(scan falan hikaye)Sağ taraftaki product code kısmında ENABLE kutucuğunu işaretleyin. 6-İnternetten bulduğunuz telefon modelinize ait kodunuzu (Türkçe versiyon kodunu)yazın 7-Write a tıklayın(error yine yazacaktır siz 1-2 kere daha tıklayın,onay falan beklemeyin Nemesisi kapatın normal güncellemnize başlayın
forumda bu arkadaş anlatmiş zaten /abdlkrm/yazisından copy benböyle yaptım E71 tele senınkındede olur heralde dene
o zaman produc codunun doğruluguna bak türkçe için olanı yüklediğine eminmisinben denedim ve tekrar güncelledim olmadı yine ingilizce?
eger vista kullanıyosan scan yapınca bulmazbu program tüm nokia tel görürmü s40 s60 s9,1 falan
bilmek istiyorum
benim 6300 var görmüyor eror diyor telefonunu versiyonunu yükselttim
dil igilizce oldu türkce yapacam bu program tel gör müyor sorun ne olabilir.
nokia pc suiteyi kapatın. aygıt yöneticisini açın portable devices ten telefonunuzu kaldırın. o zaman görecektir
yapılması gerekenler 1-Nemesisi kurun. 2-Telefonu herhangi bir usb kabloyla pcye bağlayın. 3-Nemesisi açın BÜYÜTEÇ e tıklayın 4-Phone Info ya tıklayın. 5-(scan falan hikaye)Sağ taraftaki product code kısmında ENABLE kutucuğunu işaretleyin. 6-İnternetten bulduğunuz telefon modelinize ait kodunuzu (Türkçe versiyon kodunu)yazın 7-Write a tıklayın(error yine yazacaktır siz 1-2 kere daha tıklayın,onay falan beklemeyin Nemesisi kapatın normal güncellemnize başlayın
forumda bu arkadaş anlatmiş zaten /abdlkrm/yazisından copy benböyle yaptım E71 tele senınkındede olur heralde dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?