Nemesis programı !

Konu Sahibi
Nemesis programı !
bu program tüm nokia tel görürmü s40 s60 s9,1 falan
bilmek istiyorum
benim 6300 var görmüyor eror diyor telefonunu versiyonunu yükselttim
dil igilizce oldu türkce yapacam bu program tel gör müyor sorun ne olabilir.

Tepkiler: aalkaya, boldoroz, graham ve 43 diğerleri

furkano

Üye
arabeni boya beni der gibi olmuş işin şakası tabi evet ya gerçekten s40dada oluyormu Nmesis

PanTerİ

Üye
nokia suite yi yuklemen gerek ancak ole olur bende de olmustu yukleyınce duzerldı PC NOKİA SUİTE indir.

ZARALI58

Üye
ya bi format atabilsek şu 6300 e bilgisi olan arkadaslar nemesisle dili falan degişemiyorz saygılar

ahenk

Üye
yapılması gerekenler 1-Nemesisi kurun. 2-Telefonu herhangi bir usb kabloyla pcye bağlayın. 3-Nemesisi açın BÜYÜTEÇ e tıklayın 4-Phone Info ya tıklayın. 5-(scan falan hikaye)Sağ taraftaki product code kısmında ENABLE kutucuğunu işaretleyin. 6-İnternetten bulduğunuz telefon modelinize ait kodunuzu (Türkçe versiyon kodunu)yazın 7-Write a tıklayın(error yine yazacaktır siz 1-2 kere daha tıklayın,onay falan beklemeyin Nemesisi kapatın normal güncellemnize başlayın
forumda bu arkadaş anlatmiş zaten /abdlkrm/yazisından copy benböyle yaptım E71 tele senınkındede olur heralde dene

ben denedim ve tekrar güncelledim olmadı yine ingilizce?

ahenk

Üye
ben denedim ve tekrar güncelledim olmadı yine ingilizce?
o zaman produc codunun doğruluguna bak türkçe için olanı yüklediğine eminmisin
ben bu şekilde yaptim ama telim E71
MESELA GERMANY EURO 2 PRODUCK CODUNU DENE N73 için ondada türkçe dil var
#0529603: RM-133 CUST.TRX TURKEY (Deep Plum)
0529602: RM-133 CUST.TRX EURO 2 (Deep Plum)

arkadaşlaar nemesis programının sitesi açılmıyor indirmiş olan birisi bana yolluyabilir mi_? onurk45@hotmaik.com lütfen telefonum ingilizce kaldı güncellemeden sonra (6630)

şu işlerimizi msn den halletmeyi birbirimize msn adresi vermeyi ne kadar seviyoruz ya herkes bilgiyi forumda paylaşsa daha iyi olmazmı? o zaman kapansın forum ne bu yok beni ekle! yok seni ekliyim!

macman

Üye
bu program tüm nokia tel görürmü s40 s60 s9,1 falan
bilmek istiyorum
benim 6300 var görmüyor eror diyor telefonunu versiyonunu yükselttim
dil igilizce oldu türkce yapacam bu program tel gör müyor sorun ne olabilir.
eger vista kullanıyosan scan yapınca bulmaz

nokia pc suiteyi kapatın. aygıt yöneticisini açın portable devices ten telefonunuzu kaldırın. o zaman görecektir

Birde phoenix dene.eski versiyon da yüklenebiliyor

baranist

Üye
teşekkürler paylaşım çok güzel...........

tesekkurler ama burda bı program gremıyorum ben

yahya.81

Üye

Teşekkürler. Ben Nokia N73 ME'de onay beklemeden error dese de NSU (Nokia Software Updater) den EURO 2 dil paketini yükleyebildim. Kısaca işe yarıyor yani.