alpme Üye kabus34' Alıntı: Çıkacaksın oraya bide sigara yakıcaksın ohh Genişletmek için tıkla ... aslında şöyke demek istedi çıkacaksın oraya bide şu lanet olası sigarayı yakacaksın öff tv de falan sigara kelimesini kötüleyerek kullanırsan problem olmuyor ben de forum için uygulayayayım dedim bu arada ben de kahrolası sigarayı içiyorum...
kabus34' Alıntı: Çıkacaksın oraya bide sigara yakıcaksın ohh Genişletmek için tıkla ... aslında şöyke demek istedi çıkacaksın oraya bide şu lanet olası sigarayı yakacaksın öff tv de falan sigara kelimesini kötüleyerek kullanırsan problem olmuyor ben de forum için uygulayayayım dedim bu arada ben de kahrolası sigarayı içiyorum...
Ersin Oktay Üye alpme' Alıntı: aslında şöyke demek istedi çıkacaksın oraya bide şu lanet olası sigarayı yakacaksın öff tv de falan sigara kelimesini kötüleyerek kullanırsan problem olmuyor ben de forum için uygulayayayım dedim bu arada ben de kahrolası sigarayı içiyorum... Genişletmek için tıkla ... içmeden de olmuyor be arkadaş
alpme' Alıntı: aslında şöyke demek istedi çıkacaksın oraya bide şu lanet olası sigarayı yakacaksın öff tv de falan sigara kelimesini kötüleyerek kullanırsan problem olmuyor ben de forum için uygulayayayım dedim bu arada ben de kahrolası sigarayı içiyorum... Genişletmek için tıkla ... içmeden de olmuyor be arkadaş