stonekeep94 Üye ya ben bişey soracam mesela ben bi oyun yüklüyom oyun çok kasıyo kasmaması için oyunun quality si düşürüle bilir mi?
ya ben bişey soracam mesela ben bi oyun yüklüyom oyun çok kasıyo kasmaması için oyunun quality si düşürüle bilir mi?
A1234567A Üye Konu Sahibi stonekeep94' Alıntı: ya ben bişey soracam mesela ben bi oyun yüklüyom oyun çok kasıyo kasmaması için oyunun quality si düşürüle bilir mi? Genişletmek için tıkla ... bilmiyorumki arkadaşım ben oynamadım oyunu
stonekeep94' Alıntı: ya ben bişey soracam mesela ben bi oyun yüklüyom oyun çok kasıyo kasmaması için oyunun quality si düşürüle bilir mi? Genişletmek için tıkla ... bilmiyorumki arkadaşım ben oynamadım oyunu
asım hulusi Üye ben bunu 6300 ıma kaç kere attım menü açılıyor fakat oyuna başlıyınca ekran simsiyah oluyor yani çalışmıyor
ben bunu 6300 ıma kaç kere attım menü açılıyor fakat oyuna başlıyınca ekran simsiyah oluyor yani çalışmıyor
frk_25 Üye saOL kardeş 6288 var denicem çalışırmı sizce ? --------------- Ekleme --------------- Arkadaşlar oyunu 6288 de açtım fakat qösterqeler var harita var ama arka plan siyah araba qörünmüyor??
saOL kardeş 6288 var denicem çalışırmı sizce ? --------------- Ekleme --------------- Arkadaşlar oyunu 6288 de açtım fakat qösterqeler var harita var ama arka plan siyah araba qörünmüyor??
berkay7171 Üye bu oyunun 6300 da çalışmasını çok isterdim başlar başlamaz 3d hatası veriyor çok teşekkürler
TangoOneNeverDies Üye Benim tel. 5300 ama oyun açılmıyor herhalde ekran karanlık oluyor.Sadece kaçıncı olduğunu falan yazıyor.
Benim tel. 5300 ama oyun açılmıyor herhalde ekran karanlık oluyor.Sadece kaçıncı olduğunu falan yazıyor.