djhiguramos Üye Merthtc' Alıntı: oyun açılmadan önce ilk olark bişi yüklüo dowload die o ne ? Genişletmek için tıkla ... Konuyu okudun mu?
Merthtc' Alıntı: oyun açılmadan önce ilk olark bişi yüklüo dowload die o ne ? Genişletmek için tıkla ... Konuyu okudun mu?
qezma Üye qezma' Alıntı: Umarım gio 2.3.6 da calısır . Genişletmek için tıkla ... Çalıştı Teşekkurler
herokey4435 Üye [QUOTE=" Tehlike ";4225836]neden wifiden indiriyoruz direk pcden atıp yüklüyemiyoruz [/QUOTE] pcden atıp yuklemek ıstıyosan benım konularda var ordan halledebilirsin...
[QUOTE=" Tehlike ";4225836]neden wifiden indiriyoruz direk pcden atıp yüklüyemiyoruz [/QUOTE] pcden atıp yuklemek ıstıyosan benım konularda var ordan halledebilirsin...
v-power Üye arkadaşlar bende download a tıklayınca NaN diye yazdı link i yenileyebilir misiniz ya da bu NaN neden kaynaklanıyor söyler misiniz?
arkadaşlar bende download a tıklayınca NaN diye yazdı link i yenileyebilir misiniz ya da bu NaN neden kaynaklanıyor söyler misiniz?
mhmt SyLmz Üye Ben bunu telefona yükledim dowland yeri çıktı dowlanda basınca %0 da bekliyo lütfen yardım
maximme Üye Allah razi olsun kardes pruclu oruclu baya aradi bulamadim eline saglik sende baska oyunlarda beklioruz
Allah razi olsun kardes pruclu oruclu baya aradi bulamadim eline saglik sende baska oyunlarda beklioruz