Need for Speed No Limits 1.48 (Araç Modifiyeli)

Konu Sahibi
Need for Speed No Limits 1.48 (Araç Modifiyeli)
EA'in yeni oyunu olan Need For Speed No Limits ilehayalinizde aracı seçip yarışlara katılabilir gerçek bir sürüş deneyimide yaşabilirsiniz.Ayrıca Aracları Modifiyede Edebilirsiniz.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Rardan Çıkan Obb Dosyasını Android/obb yerine atıp Apk yı kuracaksınız.

Son düzenleme:
Tepkiler: GöRGüSüZ ve Murdoc Massaka
yapımcı tarafındanmı çıkartıldı yoksa normal kişi tarafındanmı ?

S4 mini kaldırırmı deneyen varmı

Beyler denedim most wanted gibi internetsiz olmuyor.Bunu internetsiz calistirmanin yolunu bilen var mi ya da patchli bir apksi varmidir ? Mk5 i patchlemislerdi mesela dungeon hunter gibi

Konu Sahibi
Beyler denedim most wanted gibi internetsiz olmuyor.Bunu internetsiz calistirmanin yolunu bilen var mi ya da patchli bir apksi varmidir ? Mk5 i patchlemislerdi mesela dungeon hunter gibi
internetsiz oynamak için herhangi bir apk yok birde mostwanted internetsizde açılıyor

Abicim yazdigimi iyi okur musun.Bazi apk serileri patchlenebiliyor ozel olarak hani xdadan yakalayaniniz vardir vs diye sordum

xmustx

Üye
27 level oldum güzel oynanıyor

şuan oyunu indiriyorum lg g3ten sonuçları yazarım

turancen

Üye
15 level oldum, oyun güzel ama 30 saniye süreli yarış olurmu abicim, yapsana şöyle 2 dakika 3 dakika yarışlar. Grafik bakımından most wanted yanına bile yaklaşamaz.

Bu videoyu lg g3 telefonumda çektim, video çeken program yüzünden ekran ufak kalmış ama oyun grafikleri iyi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
akşam silip tekrar denerim. direk bilgisayarda dosyayı açarken sorun olmuştur belki. ilk önce hiç açılmadı sonrada böyle yaptı. hata bendedir o zaman

turancen

Üye
akşam silip tekrar denerim. direk bilgisayarda dosyayı açarken sorun olmuştur belki. ilk önce hiç açılmadı sonrada böyle yaptı. hata bendedir o zaman
Kardeş ne dosyası, gir google play markete direk indir oyna, dışarıdan yüklenen apkleri deneme sakın.

Tepkiler: musab1996