Kerim. Üye erko merko' Alıntı: Pc için düşmüş 5gb civarı. Genişletmek için tıkla ... telefon icin kac gb olur ki 1.7gb'i gecerse oynayamam bu oyunu
erko merko' Alıntı: Pc için düşmüş 5gb civarı. Genişletmek için tıkla ... telefon icin kac gb olur ki 1.7gb'i gecerse oynayamam bu oyunu
SkyLaBTR Üye kerim336' Alıntı: telefon icin kac gb olur ki 1.7gb'i gecerse oynayamam bu oyunu Genişletmek için tıkla ... 1.699 gb olsa???
kerim336' Alıntı: telefon icin kac gb olur ki 1.7gb'i gecerse oynayamam bu oyunu Genişletmek için tıkla ... 1.699 gb olsa???
MrCommanDTr Emekli Yönetici MoonLife01' Alıntı: Windows phoneye neden cıkmadi acaba tahminen 8 hazır degıl ondanmıkı Genişletmek için tıkla ... 29 Ekim den sonra hepsi belli olur.
MoonLife01' Alıntı: Windows phoneye neden cıkmadi acaba tahminen 8 hazır degıl ondanmıkı Genişletmek için tıkla ... 29 Ekim den sonra hepsi belli olur.
Placebo- Üye MoonLife01' Alıntı: Windows phoneye neden cıkmadi acaba tahminen 8 hazır degıl ondanmıkı Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimal. Çıkmamış bir işletim sistemine kim oyun yapabilir ki? Wp 7 ile çekirdek farkı olduğu için direk portlayamıyorlar sanırım.
MoonLife01' Alıntı: Windows phoneye neden cıkmadi acaba tahminen 8 hazır degıl ondanmıkı Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimal. Çıkmamış bir işletim sistemine kim oyun yapabilir ki? Wp 7 ile çekirdek farkı olduğu için direk portlayamıyorlar sanırım.
MrCommanDTr Emekli Yönetici EzgiS' Alıntı: Büyük ihtimal. Çıkmamış bir işletim sistemine kim oyun yapabilir ki? Wp 7 ile çekirdek farkı olduğu için direk portlayamıyorlar sanırım. Genişletmek için tıkla ... Sistem çıkmadı ama sdk lar geliştiricilere gönderiliyolar 29 ekimden sonra oyunun çıkış tarihi verilir,Microsft ve Nokia nın EA ile anlaşması var.
EzgiS' Alıntı: Büyük ihtimal. Çıkmamış bir işletim sistemine kim oyun yapabilir ki? Wp 7 ile çekirdek farkı olduğu için direk portlayamıyorlar sanırım. Genişletmek için tıkla ... Sistem çıkmadı ama sdk lar geliştiricilere gönderiliyolar 29 ekimden sonra oyunun çıkış tarihi verilir,Microsft ve Nokia nın EA ile anlaşması var.
Placebo- Üye MrCommanDTr' Alıntı: Sistem çıkmadı ama sdk lar geliştiricilere gönderiliyolar 29 ekimden sonra oyunun çıkış tarihi verilir,Microsft ve Nokia nın EA ile anlaşması var. Genişletmek için tıkla ... EA ile anlaşma varsa kesin bu oyun bizdedir.
MrCommanDTr' Alıntı: Sistem çıkmadı ama sdk lar geliştiricilere gönderiliyolar 29 ekimden sonra oyunun çıkış tarihi verilir,Microsft ve Nokia nın EA ile anlaşması var. Genişletmek için tıkla ... EA ile anlaşma varsa kesin bu oyun bizdedir.
MrCommanDTr Emekli Yönetici EzgiS' Alıntı: EA ile anlaşma varsa kesin bu oyun bizdedir. Genişletmek için tıkla ...