Bence skyfire gbi bi tarayıcıyı portlayın... (flash player desteklesin)+dolphin browser,temple run sonra mega jump,jetpack soldier,
[Bunlar ilk etap için müthiş olur...]
aspalt 7 ye başlayalım yada gta 3 den başlıyalım,modern combat 4,dungeon hunter 3 seneye dungeon hunter 4 ve aspalt 8 gelck ... Burda uçtum ama denemeden yapılıp yapılamayacağıni bilemeyiz...
Hünkarım c++'dan afedersiniz sid.k zoru ile geçtim programlamayı severim ama beceremem. Yalnız grupta anlatımı var dedin bakarım yapabileceğim bişeyse uğraşırım. Düşünce güzel inşallah olur.
Sakin olun lütfeeen.Yaptığımız işlem tam olarak port değil...Adobe flash sayesinde benzerlerini yapmak.Yani kodları bulup çevirmiyoruz. Üç boyutlu oyun ve tarayıcı vs program beklemeyin lütfen.
youtube e yaz flash butonlarla oyun yapımı diye ordan öğrendim eokul not deistirmeyide ordan yapmıstım ama macromedia flash ın tam sürümünü bulamadım ya sende varmı
Yani kendiniz sıfırdan yahut ufak bir yardımcı başlangıçla ama videoya bağımlı kalmadan derseniz B'yi seçmelisiniz.
Unutmadan şunu da söylemeliyim benim Where's My Water çalışmamda videolara bağımlılığım vardı.Videolar kaliteli olduğundan 4.bölüm sonunda dosya boyutu 25 mb'tı.Flash Lite 4 25 mb üstü swf dosyasını açmıyor.Videoyu dışardan çağırmaya çalışınca da kasıyor.Yani en mantıklısı kendi karakterlerinizle yazmanız.