Neden Nokıa Androıd Telefon Veya Tablet Üretmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Neden Nokıa Androıd Telefon Veya Tablet Üretmiyor
Neden Nokıa Androıd Telefon Veya Tablet Üretmiyor .

Nokia mis gibi linux tabanlı MeeGo işletim sistemli telefonu bile nasıl üretti anlamadım Nokia N9

bence iyiki üretmiyor bari onun bir farklıllığı olsun iyisiyle kötüsüyle wp kullanması biz kullanıcılar açısından avantaj...

Zamaninda o kadar forumda takildin boyle bir soru sorman garip

Bu tarz meselesi biraz bence gerçektende üretmeyerek iyi yaptığını düşünüyorum, android stabiliteden çok yoksun bir sistem

HAM ZA

Üye
biliyorsun ki nokia symbian ile özdeşleşmiş bi markaydı,ve symbian ile androidle rekabet edeceğini düşünmüştü. işin garip tarafı ne biliyormusun symbiana o kadar laf atıyorlar ama 2 gb ramli s4 de bile boş hafıza %30larda bellede boş ram %60-65 arası değişiyor.. eğer gereken önem verilseydi symbian belle asla ölmezdi. hala dosya yöneticisi olmayan androidler var hafıza kartına uygulama yüklemek için bile binbir türlü eziyet çekiyorsun sorarım sana 5800 da böyle bi sıkıntı varmı ?

Tepkiler: kahmeranrap
Hiç biriniz doğru bilemediniz. Çiçek İcan Ulusoy(-du sanırım) röportaj'da neden Android telefon üretmediklerini açıkladı. Yarın röportaj videosunu koyarım konuya.

Konu Sahibi
[ENGİN];6443431' Alıntı:
Sen bari yapma Hikmet
galba bu soru ta öncelerden beri soruluyordu galba ne bilim benim de kafama esti sordum keşke sormasaydim olumsuz tepkiler aldim

- - - Eklendi - - -

tamam ben cevabını aldım konu kilıt

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
konu sahibinin isteği üzerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...