neden android oyunları daha güzel

rapchi55

Üye
benim telefonum nokia e7 alalı 2 hafta oldu ama hiç bir özelliğinden şikayetçi değilim. Ayrıca ram i 1gb ve piyasada olan istediğim oyunu açabiliyorum
şu anda android oyun açısndan üstün gözüküyor ama yakında apk uzantılı yada başka uzantılı oyunları sis yada sisx e çeviren bi program çıkarsa ozama symbian 3 ortalığı yakar ve tüm destekler gelir merak etmeyin ayrıca yeni nokialarda mouse ve usb flaş disk kolayca takılabiliyo tv çıkışı ve lazer kalemide var bu özellikleriylede androidden önde bence.

msy2017

Üye
nokia e7 ram 1 gb değil diye biliyorum 256 mb değil mi?mouse takma filan otg özelliği bazı androidlerde de var tv çıkışı da bazılarında var diye biliyorum.ben de telimden memnunum açıkçası nokia c7 bana yetiyor.

Sefan.ru diyor adam ya sefan.rudaki android bolumune bakıpta androidde oyun yok dersen..

rapchi55

Üye

bi siteye bakmıştım öyle yazıyodu yanlış bilgi verdiysem affola ama 1 gb yazıyodu. nese bende telimden memnunum yeni uygulamalar cıkarsa ozaman dahada bi memnun olucam.

PriZm

Üye
bi siteye bakmıştım öyle yazıyodu yanlış bilgi verdiysem affola ama 1 gb yazıyodu. nese bende telimden memnunum yeni uygulamalar cıkarsa ozaman dahada bi memnun olucam.

o gördüğünüz Rom bölümüdür büyük ihtimal

Tepkiler: CanKartaL

APK dönüştürme olayı falan biraz hayal.Diğer özellikler zaten bazı Android telefonlarda da var.

- - - Eklendi - - -

yok kardesim android kısıtlı ama symbian çok oyun var al sana bır sayfa sadece dua et olvrmu
SEFAN.RU gir ve gör androidmi symbianmı

Gir OVI'ye ardından da Google Play'e gir.Bir sitedeki oyun sayısı mı belirliyor sistemin oyun sayısını.Android'e kısıtlı diyipte Symbian'a dememek vay canına...Yorum atmadan önce biraz düşünelim, bilmiyorsak araştıralım..

701 kullanıyorum. Oyuna gerek duymuyorum. Hatta kendi orjinal oyunlarınida sildim.

CanKartaL

Emekli Yönetici
Nerden çıkarttılar şu telefonda oyun oynamayı anlamam ki :P
Şimdi millet oyun için kavga ediyor sonra da şarjım akşama yetmiyor diye dert yanıyor

Bu arada şu multitasking olayına da hastayım )) Windows un uyku moduna benzer bir mantıkla çalışıyor nerdeyse multitasking(!!!) denilen olay Sıkıştığı yerde de başlıyor arkada çalışanlardan kafasına göre kapatmaya hayır bana sorsa hangisini kapatayım diye anlarım ama kendi kafasından yer açmak için karar veriyor Nerde benim fikrim? nerde benim özgür iradem :P

İşin şakası bir yana, insan oğlu önce isteklerini ve ihtiyaçlarını belirleyebilmeli. Yoksa telefon da alsa, araba da alsa, evlenecek de olsa ne istediğini bilmezse sonrasında pişmanlık duyar. Piyasada her tür ihtitaca göre cihaz var. Oyun oynama yoğunluğunuzdan müzik-kamera önceliğinize, pc kontrol sistemlerinden ev-ofis güvenlik sistemleriyle entegrasyonuna kadar her iş için ayrı cihazlar var. Devir teknoloji devri, ince eleyip sık dokumak şart...

azrock

Üye

10 numara cevap olmuş.

Telefonda oyun kadar gereksiz bir şey yok. Zaten oyun oyun diye koşturan ya liseli, ya çocuk ya da ergendir. Aklı başında olan insan telefonuyla alo der, müzik dinler, foto çeker, Facebook, Twitter falan takılır. Telefon da oyun nedir ya?

Lafım meclisten dışarı, hemen alıntı yapıp bilmem ne bilmem ne demesin kimse...

bilmem ne bilmem ne demiycem kardeş. hak vericektim sadece. oyun oyniycak olsam gidern konsol alırım yahu. playstation falan

PriZm

Üye

kafasına göre kapatmıyor,son kullanılanlar listesinin en başında hangi uygulama varsa ram yetersiz kaldığında onu kapatıyor.

Swap olayı ile hallediliyor artık bu sorun

umt07

Üye
oooov yine bir iç savaş çıkmış burda

Şimdi gidip konsol al dersen fotoğraf için ne bileyim 808 alma git fotoğraf makinesi al demiş, internet için laptop al demiş gibi olursun.Ayrıca ergenlikle alakası yok oyun oynamanın PSVita'm varken telefondan komplike oyunları oynamam ama basit ve çok eğlenceli oyunlarda oluyor.Böyle düşünürsek ne bilim müzik çalar al onu al bunu al diye devam eder o zaman teknoloji kalır 3310'dan ileri gidemez.

Suyaka

Üye

1- Sorun zaten Symbian'ın donanım fukaralığı.
2- Tek çekirdeklilik marifetmiş gibi konuşmuşsun. Aman birden fazla çekirdek olmasın, sıkıntı olur?
3- Androidli cihazlar "1 adım önde" mi? Symbian henüz yarışa katılamamışken, Androidin ön saflarda olduğunu görmemek için kör olmak gerekir.
4- Tek haklı olduğun nokta.

Şimdi benim görüşüm, bir android, bir windows phone, bir ios varken ve Symbian hâlâ inatla 1 çekirdek 1Ghz işlemci ile yerlerde sürünürken Symbian alınmaz. Madem öyle, telefonsuz dolaş daha kârlı. Android stabil değil, neye göre? Nokianın neyi stabil ki?

Buyrun Nokia'da kalın.