neden android oyunları daha güzel

Neredeyse bütün Sony telefonların malzeme kalitesi çok iyi ayrıca Samsung'un bir çok modeli de gayet dayanıklı -Galaxy SII, Galaxy S gibi- HTC'nin de 1-2 modeli dışında çoğu modeli gayet dayanıklı.Telefonun üzerinden araba geçirmeyeceğine göre bu kadarı yeter fazlası sadece şov olur.Arkadaşımın Xperia Neo V'si ile futbol oynamış biriyim -.- (Kötü kötü bakmayın telefonu değiştirecekti ve satmayıp kenarda tutacaktı)

Zayıf donanımlı Konsollar nasıl kendisinden 2 kat güçlü Pcden daha iyi oyun oynatıyorsa O yüzden.. Yapımcı firmanın elinde tamamen.

hugu16

Üye
    Konu Sahibi
ilgileriniz için teşekkürler düşüneceğim vermiş olduğunuz fikirleri ama samsung s3 almak istiyorum güzel ve kullanımli olduğu söyleniyo

Symbiandan androide sadece oyun için geçmek istiyorsanız üst seviye bir cihaz almanız lazım çünkü nokiada oynadığınız o hd oyunların hepsi telefonunuza göre optimize edildiği için kasmıyor ama androidde dudak uçuklatıcak donanıma sahip cihazlar varken hiçbir firma giriş seviyesi yada orta seviye cihazlarda kasmasın diye uğraşmaz buda bir gerçek.Üstelik şimdi o kadar cazip gelen oyunların hepsini android cihazınıza yükler bir iki kere oynar daha sonra sıkılırsınız.Eskiden oyun varda biz mi oynamıyoruz derken androide geçince oyun varken içinizden oynamak gelmez.Müzik dinlersiniz nokia nın dolby sini ararsınız müzik dinlemekten bile zevk almazsınız.

Tepkiler: Cihanî Sultan

Pardon ama insanların ağzına takılmış bir yüksek fiyata almıyorsan alma lafı.300-400 liraya Symbian^3 telefonlar olsa onlarda oynatmayacak oyunları ki Nokia 500'te görüyoruz bu durumu.750 liralık Xperia Neo V Nova 3'ü bile çatır çatır kasmadan açıyor ise Android için yüksek bütçe olayı yalan olur.Tabi yüksek performans için yüksek bütçe ayırılmalı ama bu düşük bütçeli telefonların alınmayacağı anlamına gelmiyor bu.Ayrıca Dobly her şey demek değil.Iphone'larda da Dobly yok ama ses çipi Symbian^3lü telefonlardan çok çok daha iyi Android'te de aynı durum geçerli.İnternet performansı desen zaten malum...E tabi gidip fabrika OC'lu Galaxy W'den fazla performans beklenemez.Al Neo V'ni OC ile çıkar 1.6 ghz'ye oh mis hatta çıkarmasan bile sorun olmaz.

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Önce bi eline 2. nesil Nokia Belle FP1 cihazı al öyle konuş neymiş Dolby Digital yok ama ses çipi iyiymiş zartmış zurtmuş sen bütün Androidli telefonları kullandın mı bunu söylüyorsun ? Samsung serisi Sony serisi LG, HTC vb. ? buraya geliş amacın Symbian telefonlarını kötülemek belli iyi olan yanlarını da maşallah kötülemişsin ve kötülemek için de kusura bakma ama anca zırvalamışsın. Burdaki herkes neyin ne olduğunu senden iyi biliyordur merak etme Neo V'in de yeri geldi mi ne sorunları olduğunu biliyoruz. Adamakıllı Android deneyimi için yüksek bütçe vereceksin arkadaş öyle ya da böyle bunu bu forumda herkes bilir bunu. Symbianın elbet her sistem gibi kötü yanları da var ama sen Symbiana bu kadar takma derim hayatta daha önemli şeyler var

- - - Eklendi - - -

ilgileriniz için teşekkürler düşüneceğim vermiş olduğunuz fikirleri ama samsung s3 almak istiyorum güzel ve kullanımli olduğu söyleniyo
S3 al seni 3-4 yıl götürür açıkcası güzel cihazdır yüz tanıma özelliği gibi ilginç özellikleri de var performansı da malum çok mutlu eder seni.

- - - Eklendi - - -

Katılıyorum oyun oyun biyere kadar.

Yanlış anlamanı istemem ben burda nokia yada android fanlığı yapmıyorum yada androiddden şikayetçi değilim ama orta seviye cihazlar hiçbir platformda oyun için yeterli değil bu androide özel değil.Çünkü birçok platformda telefonların donanımları akıl almaz bi hızla gelişiyor özelliklede grafik işleme kapasitesi açısından.Buna bağlı olarak yeni oyunlarında grafikleri artıyor.Ayrıca senin performans beklenmez dediğin galaxy w işlemcisi fabrika çıkışlı overclocklu değil hatta 1.8ghz e kdr sorunsuzca overclocklanıyor.Neo V ile galaxy w arasındaki performans farkını bilemem neo v kullanmadım ancak şu an 800tl lik galaxy w oyunlar konusunda oldukça yeterli.Ama ben bu performansın pekde kalıcı olacağnı sanmıyorum((birçok android cihazı için)).4 çekirdek işlemcili cihazlar varken bu cihazlara göre orta seviyeli oyunlar çıkmayacaktır ileride ortalma 1-2 yıl sonra oyunlar kasmaya başlar.Ama beni 1-2 idare etsin o bana yeter diyorsan bilemem.Ses konusuna gelince pek araştırmadığım için bişey diyemem ancak benim gözlemlediğim sony nin ve htc nin birkaç modeli haricinde ve bazı istisnalar dışında kulaklık performansı pekde başarılı değil(fabrika ayarlarıyla).Beats Audio yükleyince ses oldukça güzel oluyor elbette.Yani uzun lafın kısası bir oyun tutkunu için orta seviye bir cihaz yeterli değil bence.

samsung galaxy note kullanıyorum . sözde çift cekırdek . 1 gb ram var. nfs serısını sıyah beyaz oynuyorum ..
N8 de rahatlıkla oynadıgım . pes 2011,nfs shıftı . inan bana rahat rahat oynayamıyorum . sarjı zaten aksama zor atıyor .. hepsı bı yana . kıçı kırık kamerayı acıp vıdeo cekmeye kalktıgımda . cıhaz ısınıyor . kendını restlıyor . bu ıset androıd ..
Ne olursa olsun . Symbıan,Nokıa bu ısın erbabı.. Uygulama cıkmamıs. cart cıkmamıs bunlar yaş ayak kardesım. sonucta hıc bır cıhazdan oyun yonunden randuman alınmaz .. bır zamandan sonra ınsan bıkıyor zaten . kamera olsun,sistem ozellıklerı olsun .. Enetegreksel donanım olsun .. nokıa yapıyor .. ustune tanımam .. bır androıd kullanıcısıda olsam .. Senelerdır nokıa kullandım . asla pısman olmadım . n8 ım vardı sattım bunu aldım . çok pışmanım .. 100.00 tane uygulamasıda olsa. nokıaya degısmem . bu kadar.

Tepkiler: Silinen Üye 737108 ve sadikbircan

şimdi n8 ile galaxy note u karşılaştırırken braz galaxy note u ezmişsin gibi geldi bana ama benim tek çekirdek 1.4 işlemcili 512 ramli galaxy wonder nfs shift,pes 2011-12,asphalt serisi,nova3 vs. yi sorunsuz oynatıyor.Eğer n8 de bu oyunlar olsaydı eminim hepsini sorunsuz 680mhz işlemci 256 ram ile bile açardı buna şüphem yok.Sonuçta s^3 kadar iyi ram optimizasyonu olan bi sistem daha yokAsphalt 6 bile 8-10mb ramle çalışabiliyor.Ama noteda o donanımla saydığın oyunları sorunsuz açar bunada eminim.Bence note a temiz bir flash atmayı dene.

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokta

Tepkiler: adanalı1 ve sadikbircan
Cihaz sağlam kardesım . bı arastır ıstersen . s2 dede bu sorun varmıs sanırsam . bırtek sıkayet eden ben degılım .. pes 2012 attım . tanıtım ekranında donup kalıyor .. nfs serısınıın hepsınde beyaz ekran sorunu var .. bırtek bende degıl. arkadasımdada var aynı sorun ..

ufak bı ornek .. cıhazın donanımı n8 ıle aynı hemen hemen . buyur bı oku kardesım ..
http://www.maxicep.com/android-gene...-ace-s5830i-need-for-speed-yardim-667696.html

Tepkiler: Cihanî Sultan

Çok yakın arkadaşımda var Galaxy Note ısınma problemi olduğu bir gerçek ama daha önce o kadar uzun süreler kullandım 1 kere donduğunu görmedim Ayrıca 750 liralık Xperia Neo V'lerde Nova 3'üne kadar her oyun kasmadan oynanılabiliyor ise problem Android'te değil Galaxy Note'dadır (Belkide tüm Note'larda).Android'in kötü yazıldığı bir gerçek ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Symbian'a gelen ve oynadığımız oyunların neredeyse hepsi kırpılmış 1.nesil XBOX - Playstation oyunlarındaki grafik farkı kadar fark var aralarında bu durumda o iki oyunun telefonu zorlamasını kıyaslamak yanlış olur çünkü neredeyse farklı oyunlar grafik farkından dolayı.Symbian'daki ara sıra oluşan problemlerin temeli bana göre işletim sisteminden değil de Arm11'dendir.Nokia neden inatla Arm11 kullandı anlayamıyorum.

PriZm

Üye

Oyun cihazınızla uyumsuzdur büyük ihtimal. bende şu ana kadar Gta 3,Batman,Dead Trigger(Tegra) kastı.diğer her oyunu takılmadan oynuyorum.

Oyun cihazınızla uyumsuzdur büyük ihtimal. bende şu ana kadar Gta 3,Batman,Dead Trigger(Tegra) kastı.diğer her oyunu takılmadan oynuyorum.

Arkadaşa katılıyorum bildiğim kadarıyla notelarda yada başka cihazlarda genel bir sorun yok.Eğer cihazının sağlam olduğuna eminsen oyunu kontrol et mümkünse test edilmiş ve note ile çalıştığı onaylanmış apk ları dene.

andoidtekinemultitasking bile denmez ki bi htc güzel yapıyor diğerleri işe yaramaz

mferdi

Üye
yok kardesim android kısıtlı ama symbian çok oyun var al sana bır sayfa sadece dua et olvrmu
SEFAN.RU gir ve gör androidmi symbianmı