neden android oyunları daha güzel

PriZm

Üye

işlemci patlamaz zaten.yanar.ama bununda mobil işlemcilerde imkanı yok.en fazla dediğim gibi telefon reset atar.
Turbo boost yanlış bilmiyorsam overclock yapmıyor.işlemcinin fabrika çıkışı max hızına yükseltiyor.

1.Android açıklamaz.Virüs araştırma firmaları açıklar.
2.arkadaşın bilinçli kullanıcı değildir-yada hangi virüs programı ile tarama yaptın?
3.Overclock ile telefon patlamaz

Kardeş Zaten Adamlar Telefonun GHZ sini arttırmk için overclock Yapıolar Kaç Tane Telefon Elinde Patlıo

PriZm

Üye
1 Tamam Açıklıo Madem Nie Silmiyor Denetleme Yok
2 Açıkladım
3 İnandırmak Zorunda Değilim
Aynı Virüs Symbiana Bulaşamadığı İçin Problem Yok

1.Google ilgilenicek inşallah.bunun hakkında haber yok.
2.göremedim?
3.Görsel olmadığı sürece inandıramazsın zaten.böyle bir vaka bile yok.

tek bir virüs symbiana bulaşabiliyor.hafıza kartında klasörlerin yerine geçen .exe uzantılı bir trojan. klasör içinde ne varsa erişilemez kılıyor.

Hex4d0r

Üye
Patlayan işlemci değil en fazla bataryadır ki c4 gibi patlayacak hali yok en fazla puf eder Ayrıca bilgisayar işlemcisiyle mobil işlemcileri herhangi bir alanda karşılaştırma veya benzer yönleri varmış gibi hareketlerde bulunmak olmaz apayrı mimariler. Androidin zamanında marketinde virüs çıktı ama abarttığın kadar değil.2 elin parmak sayısını geçmez. Market dışı uygulamalar Google ı bağlamaz.

~N.A.W.Y~ o virüs trojan virüsü değil ve Android klasörlerinede aynı şeyi yapabilir. Ayrıca Symbiana değil dosyalama sistemlerine bulaşır.(NTFS, FAt, FAT32, ext2, ext3 ... gibi)

Tepkiler: CanKartaL ve ~N.A.W.Y~

2.arkadaşın bilinçli kullanıcı değildir-yada hangi virüs programı ile tarama yaptın?

2 Android ESET
3 Adamlar Nokialarda Deniolar Daha Ne Olcak
Benim Bahsetiğim O Virüs Değil

PriZm

Üye
~N.A.W.Y~ o virüs trojan virüsü değil ve Android klasörlerinede aynı şeyi yapabilir. Ayrıca Symbiana değil dosyalama sistemlerine bulaşır.(NTFS, FAt, FAT32, ext2, ext3 ... gibi)

tam bilmiyordum zaten nasıl birşey olduğunu,5800 kullanırken bir kere bulaşmıştı.ordan tecrübe edindim.bu bilgi daha yararlı oldu teşekkürler

Tepkiler: Hex4d0r

NAWY Kardeş Biraz sert bir atışma oldu hakkını helal et anlaşılan sahur maxicepte

PriZm

Üye
NAWY Kardeş Biraz sert bir atışma oldu hakkını helal et anlaşılan sahur maxicepte
öyle olacak sanırım

bende eğer kırdıysam özür dilerim.sadece seni forumda çok bilmiş gibi davranan ama tamamen saçmalayanlardan sanmıştım.

sırf bunun yüzündende daha önce ban yemiştim.artık bıktım zaten anlamayanlara geri cevap vermiyorum bile.

SymbianHacker

Kapalı Hesap

bu virùsler4 indirebileceğimiz biyer varmı yada virüslü bir pro

Katılıyorum.

liselixx

Üye
5 aylık neo v kullanıcısıyım daha virüs göremedim hiç oyun oynamasam bile oynayacak oyunumuz var diyebiliyoruz tel olarak nokia ama sistem android

azrock

Üye

Ne yani EVO 3D Belle olsa, yere düşünce kırılmayacak miydi? Android daha iyi olabilir ama abimin EVO'su düştü kırıldı. Ekranın kırılmasının yazılımla ne alakası var? Ayrıca Android'de multitasking var.

Yani yorum yapacağız, kötüleyeceğiz diye saçma saçma konuşuyorsunuz.

Tepkiler: kullanıcıadları
Android yerine PSP al diyenle 808 yerine kamera al diyen aynı sülaleden olsa gerek.Sebebini açıklamaya tenezzül bile etmeyeceğim.1.5 ay önce PSP'mi satıp PS vita aldım ve size şunu söyleyebilirim ki IOS'un (dolayısıyla Android'in) bir çok oyunu PSP oyunlarından kaliteli bir grafiğe sahip.Oynanılabilirlik konusunda tartışılır bak.Gerçi onun içinde aparatlar var ama...Deseniz ki PS Vita al tamam bir nebze haklısınız ama yine olmuyor her oyuna en az 100 TL vermek insana bir süre sonra koymaya başlıyor.Gidip hala oyun isteseniz bile asla Android, IOS almayın derseniz hata olur.O zaman Symbian'da gereksiz olur git 3310-PS Vita-Kamera kombinasyonu yap.Eğer oyun istiyor ve bütçen 750 TL'den fazla ise Android telefonlar gayet alınabilir hemde internet performansı da daha başarılı olur Symbian'dan.Şu saatten sonra Symbian alacak biri bana göre hiç oyun oynamayan telefonu daha sade kullanan ya da multimedya özelliklerinden faydalananmak isteyen insanlardan oluşacak, oluşmalı ki bu durumda ya 808 ya da N8 satmalı.

- - - Eklendi - - -

Arkadaş Android üreticilerinin malzeme kalitesi kötü telefonlar ürettiğininden bahsetmeye çalışmış ama HTC'nin Sony'nin modelleri gayet dayanıklı ve başarılı modeller.Ayrıca Samsung'un Galaxy SII gibi modelleri de gayet sağlam telefonlar.

- - - Eklendi - - -

Symbian desteklese yapardı muhtemelen. Nokia'nın buna gücü mü yok? Tabi ki var.

Yok işte.5 milyar nakit rezervi kalmış bu parayı riske atacak olsa bana göre Symbian için değil MeeGo için riske atardı.Bu arada Microsoft sadece geliştirilere Nokia'nın nakit rezervinden çok para yedirmiştir ve marketi hala tam oturmadı Wp8 bekleniyor marketin daha hızlı gelişmesi için ki Wp8'in geliştiricilere verdiği destek muazzam.

ben işletim sistemi ve o işletim sistemini kullanan telefonların hakkında yorum yaptım. kırılıp kırılmamasının işletim sistemiyle hiç bir alakası olmadığını Bende biliyorum. Şu bir gerçektir ki nokia telefonları android android telefonlardan sağlam. Şimdi diyeceksin ki markayla işletim sistemi karşılaştırması olmaz. Android i 1 tane marka kullansaydı o markayi belirterek söylerdim.

2. Gün telefon yere düştü cam kırıldı demiştim. n8 inde o telefondan daha sağlam olduğunu söylemiştim. Bir kişi de n8 evo 3d den sağlam olamaz gorilla glass var demiş. Bunu deneyimleri sonucu mu söyledi bilmiyorum ama benim bu konuda deneyimim var. Ben nokia veya belle android ten iyi demiyorum zaten diyemem de çünkü android belle den çok çok daha iyi ama her yönden değil.

multitasking konusuna gelince android bu işi tam anlamıyla yerine getirmiyor. Zaten bunu belirtmiştim