PriZm
Üye
o minicik telefon patlıyosa i5 işlemciler i7 işlemcilerinde turbo boost yaparken patlaması lazım telefonun aldığı en fazla 200mhz turbo boostun kazandırdığı 1ghz e yakın biliyorum ne alaka diyeceksiniz ama ikiside işlemci sonuçta.
1.Android açıklamaz.Virüs araştırma firmaları açıklar.
2.arkadaşın bilinçli kullanıcı değildir-yada hangi virüs programı ile tarama yaptın?
3.Overclock ile telefon patlamaz
1.Sonuçta Antivirüs Firmaları açıklıyor değilmi?
2.Hangi program?!?!?
3.görsel olmadan inanmam.telefonda overclock ile patlamasının imkanı yok.telefon en fazla reset atar.
3.o taramayı symbianlı bir telefon'a da yapsan aynı virüs varsa onda da çıkar
o minicik telefon patlıyosa i5 işlemciler i7 işlemcilerinde turbo boost yaparken patlaması lazım telefonun aldığı en fazla 200mhz turbo boostun kazandırdığı 1ghz e yakın biliyorum ne alaka diyeceksiniz ama ikiside işlemci sonuçta.
1 Tamam Açıklıo Madem Nie Silmiyor Denetleme Yok
2 Açıkladım
3 İnandırmak Zorunda Değilim
Aynı Virüs Symbiana Bulaşamadığı İçin Problem Yok
2.arkadaşın bilinçli kullanıcı değildir-yada hangi virüs programı ile tarama yaptın?
2.Hangi program?!?!?
3.görsel olmadan inanmam.telefonda overclock ile patlamasının imkanı yok.telefon en fazla reset atar.
1.Google ilgilenicek inşallah.bunun hakkında haber yok.
2.göremedim?
3.Görsel olmadığı sürece inandıramazsın zaten.böyle bir vaka bile yok.
tek bir virüs symbiana bulaşabiliyor.hafıza kartında klasörlerin yerine geçen .exe uzantılı bir trojan. klasör içinde ne varsa erişilemez kılıyor.
~N.A.W.Y~ o virüs trojan virüsü değil ve Android klasörlerinede aynı şeyi yapabilir. Ayrıca Symbiana değil dosyalama sistemlerine bulaşır.(NTFS, FAt, FAT32, ext2, ext3 ... gibi)
2.Hangi program?!?!?
1.Google ilgilenicek inşallah.bunun hakkında haber yok.
2.göremedim?
3.Görsel olmadığı sürece inandıramazsın zaten.böyle bir vaka bile yok.
tek bir virüs symbiana bulaşabiliyor.hafıza kartında klasörlerin yerine geçen .exe uzantılı bir trojan. klasör içinde ne varsa erişilemez kılıyor.
öyle olacak sanırımNAWY Kardeş Biraz sert bir atışma oldu hakkını helal et anlaşılan sahur maxicepte
fiyatlarına bakarsan bunun pek de adil olmadığını görebilirsin ""
Patlayan işlemci değil en fazla bataryadır ki c4 gibi patlayacak hali yok en fazla puf ederAyrıca bilgisayar işlemcisiyle mobil işlemcileri herhangi bir alanda karşılaştırma veya benzer yönleri varmış gibi hareketlerde bulunmak olmaz apayrı mimariler. Androidin zamanında marketinde virüs çıktı ama abarttığın kadar değil.2 elin parmak sayısını geçmez. Market dışı uygulamalar Google ı bağlamaz.
~N.A.W.Y~ o virüs trojan virüsü değil ve Android klasörlerinede aynı şeyi yapabilir. Ayrıca Symbiana değil dosyalama sistemlerine bulaşır.(NTFS, FAt, FAT32, ext2, ext3 ... gibi)
ucuz android al dolaş dur bu açmıyor bu yüklenmiyor.
Madem androide terfi edeceğim diyorsun o zaman bütçen 1000 liranin üzerinde olacak.Altında ise bulaşma. Ikinci elde en az 600 700 lira para ayır.
Neyse konuya dönelim.
1) 1 - 2 gb ram ile her uygulamayı dedem ve ninemde acar. Symbianda o kadar ram daha görmedim duymadım
2) symbian cihazlar tek çekirdek ve gayet stabil.
Androidli telefonlar 2 - 4 çekirdekli. Bakıniz samsung S3 dört çekirdekli.
3) androidli cihazlar kaliteli gpu ile (grafik işlemcisi) oyunlarda bir adım önde.
4) Nokia symbian , Meego desteğini kaldırıyor. Firmalar neden oyun program uygulama yazsınki. Android te arkada google var.
Simdi benim görüşüm. Kimse üzerine alınmasın darılmasın.
Sırf oyun oynamak için android alınmaz. Madem öyle al bir psp çatır çatır oyun oyna.
Android işletim sistemi daha halen STABIL değil benim gözümde. Marketi zaten komedi. 10.000 civarında virüslu dosya markette. Denetleme sıfır.
Karar senin. Buyur geç
Nokia da o fiyatta telefon yapsın, yapmasın diyen mi var? Symbian'a o parayı kimse vermez ama denesin
android symbiana göre çok daha gelişmiş bi işletim sistemi olabilir. Fakat bazı konularda gerçekten çok sıkıntılı hangi konular mi:
bundan 7 ay önce abim n8ini sattı yerine htc evo 3d aldı. Telefon 2. Gün yere düştü ve ekran paramparça n8i defalarca ekranının üzerine betona düşürmesine rağmen halen sağlam bir telefondu.c7 nin de sağlamlık konusunda n8den kalır yani yok. Yani elindeki telefon kadar sağlam bir telefonu bin 500 lira da versen bulamazsın androidte.
Yine başka bir neden. Multitasking yok Yani çoklu uygulama. Abim telefonda oyun oynarken oyunu kapatmadan menüye gelip başka bir uygulama açınca oyun kapanıyor ve kaldığın yerden devam edemiyorsun. Burada şunu söylüyor ve hakkı da: 1den 2den fazla uygulama açamayan telefon tabi kasmaz. Ben şahsen 603 kullanıyorum gayet memnunum Ha tamam oyun çıkmıyor olabilir fazla oyun oynamam zaten de. Uygulama yönünden fakir değil. 30 küsur uygulama var telefonda daha ne uygulaması istiyorsunuz
Ne yani EVO 3D Belle olsa, yere düşünce kırılmayacak miydi? Android daha iyi olabilir ama abimin EVO'su düştü kırıldı. Ekranın kırılmasının yazılımla ne alakası var? Ayrıca Android'de multitasking var.
Yani yorum yapacağız, kötüleyeceğiz diye saçma saçma konuşuyorsunuz.
Symbian desteklese yapardı muhtemelen. Nokia'nın buna gücü mü yok? Tabi ki var.
Ne yani EVO 3D Belle olsa, yere düşünce kırılmayacak miydi? Android daha iyi olabilir ama abimin EVO'su düştü kırıldı. Ekranın kırılmasının yazılımla ne alakası var? Ayrıca Android'de multitasking var.
Android yerine PSP al diyenle 808 yerine kamera al diyen aynı sülaleden olsa gerek.Sebebini açıklamaya tenezzül bile etmeyeceğim.1.5 ay önce PSP'mi satıp PS vita aldım ve size şunu söyleyebilirim ki IOS'un (dolayısıyla Android'in) bir çok oyunu PSP oyunlarından kaliteli bir grafiğe sahip.Oynanılabilirlik konusunda tartışılır bak.Gerçi onun içinde aparatlar var ama...Deseniz ki PS Vita al tamam bir nebze haklısınız ama yine olmuyor her oyuna en az 100 TL vermek insana bir süre sonra koymaya başlıyor.Gidip hala oyun isteseniz bile asla Android, IOS almayın derseniz hata olur.O zaman Symbian'da gereksiz olur git 3310-PS Vita-Kamera kombinasyonu yap.Eğer oyun istiyor ve bütçen 750 TL'den fazla ise Android telefonlar gayet alınabilir hemde internet performansı da daha başarılı olur Symbian'dan.Şu saatten sonra Symbian alacak biri bana göre hiç oyun oynamayan telefonu daha sade kullanan ya da multimedya özelliklerinden faydalananmak isteyen insanlardan oluşacak, oluşmalı ki bu durumda ya 808 ya da N8 satmalı.
- - - Eklendi - - -
Arkadaş Android üreticilerinin malzeme kalitesi kötü telefonlar ürettiğininden bahsetmeye çalışmış ama HTC'nin Sony'nin modelleri gayet dayanıklı ve başarılı modeller.Ayrıca Samsung'un Galaxy SII gibi modelleri de gayet sağlam telefonlar.
- - - Eklendi - - -
Yok işte.5 milyar nakit rezervi kalmış bu parayı riske atacak olsa bana göre Symbian için değil MeeGo için riske atardı.Bu arada Microsoft sadece geliştirilere Nokia'nın nakit rezervinden çok para yedirmiştir ve marketi hala tam oturmadı Wp8 bekleniyor marketin daha hızlı gelişmesi için ki Wp8'in geliştiricilere verdiği destek muazzam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?