AIS Üye Genc007' Alıntı: Harun abi kahvede okey oynuyordu la Ben yaptım katıldın sanki Genişletmek için tıkla ... Harun başlatsaydı zaten katılmayacaktım. Sizin kazanmanızı sağladım
Genc007' Alıntı: Harun abi kahvede okey oynuyordu la Ben yaptım katıldın sanki Genişletmek için tıkla ... Harun başlatsaydı zaten katılmayacaktım. Sizin kazanmanızı sağladım
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Harun başlatsaydı zaten katılmayacaktım. Sizin kazanmanızı sağladım Genişletmek için tıkla ... Adam gibi adam
TurkSaw' Alıntı: Harun başlatsaydı zaten katılmayacaktım. Sizin kazanmanızı sağladım Genişletmek için tıkla ... Adam gibi adam
Baydırman Moderator Konu Sahibi minoo' Alıntı: Oaa o etkinlik hala başlamadı mı ha ajgsfajshfjgsdf abv ya durun bakayım konuya Genişletmek için tıkla ... Oaa tabi Bela okuma harun reis
minoo' Alıntı: Oaa o etkinlik hala başlamadı mı ha ajgsfajshfjgsdf abv ya durun bakayım konuya Genişletmek için tıkla ... Oaa tabi Bela okuma harun reis
AIS Üye Genc007' Alıntı: Oaa tabi Bela okuma harun reis Genişletmek için tıkla ... Harun bir reismidir?
AIS Üye minoo' Alıntı: Birisi başka etkinlik yapmış ya. Şimdi aktif olan ifade etkinliği var mı? Genişletmek için tıkla ... Yok bitti yeni etkinlik ne zaman başlar?
minoo' Alıntı: Birisi başka etkinlik yapmış ya. Şimdi aktif olan ifade etkinliği var mı? Genişletmek için tıkla ... Yok bitti yeni etkinlik ne zaman başlar?
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Harun bir reismidir? Genişletmek için tıkla ... Evet minoo' Alıntı: Birisi başka etkinlik yapmış ya. Şimdi aktif olan ifade etkinliği var mı? Genişletmek için tıkla ... O birisi benim minoo' Alıntı: Başlayak bari Genişletmek için tıkla ... Başlat reis alem etkinlik görsün
TurkSaw' Alıntı: Harun bir reismidir? Genişletmek için tıkla ... Evet minoo' Alıntı: Birisi başka etkinlik yapmış ya. Şimdi aktif olan ifade etkinliği var mı? Genişletmek için tıkla ... O birisi benim minoo' Alıntı: Başlayak bari Genişletmek için tıkla ... Başlat reis alem etkinlik görsün
AIS Üye Genc007' Alıntı: Evet O birisi benim Genişletmek için tıkla ... Birisi sen misin? Peki sen biri misin?
Genc007' Alıntı: Evet O birisi benim Genişletmek için tıkla ... Birisi sen misin? Peki sen biri misin?
minoo Üye Etkinlik Daveti 5,5: İfade Kullanmak Yasak! TurkSaw' Alıntı: Birisi sen misin? Peki sen biri misin? Genişletmek için tıkla ... Keşke yapmasaydın. Üzdü.
Etkinlik Daveti 5,5: İfade Kullanmak Yasak! TurkSaw' Alıntı: Birisi sen misin? Peki sen biri misin? Genişletmek için tıkla ... Keşke yapmasaydın. Üzdü.
Baydırman Moderator Konu Sahibi minoo' Alıntı: Etkinlik Daveti 5,5: İfade Kullanmak Yasak! Keşke yapmasaydın. Üzdü. Genişletmek için tıkla ... Başlatmış reis be
minoo' Alıntı: Etkinlik Daveti 5,5: İfade Kullanmak Yasak! Keşke yapmasaydın. Üzdü. Genişletmek için tıkla ... Başlatmış reis be