' KalendeR ' Üye bu nasıl bır sorutedavı olurm heralde alttakı enstrumental calmak ıstesen neyı calmak ıstersın
EroL Emekli Yönetici sadecebirisi' Alıntı: bu nasıl bır soruıntıhar ederım alttakı enstrumental calmak ıstesen neyı calmak ıstersın Genişletmek için tıkla ... zurna
sadecebirisi' Alıntı: bu nasıl bır soruıntıhar ederım alttakı enstrumental calmak ıstesen neyı calmak ıstersın Genişletmek için tıkla ... zurna
moonlight.10 Üye Konu Sahibi herzaman olduğum gibi davranırım iki yüzlülükten nefret ederim alttaki yalan söylermisin hiç
' KalendeR ' Üye yınelıyorum,kım soylemz kı bu arada ınsan bazen kendısı gıbı davranmamk zorunda kalır,iki yuzlulukle aynı sey degıldır bu.. alttakı hıc dusundun mu bu gune kadar kaybettıklerın sana bır sey kazandırdı mı?
yınelıyorum,kım soylemz kı bu arada ınsan bazen kendısı gıbı davranmamk zorunda kalır,iki yuzlulukle aynı sey degıldır bu.. alttakı hıc dusundun mu bu gune kadar kaybettıklerın sana bır sey kazandırdı mı?
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici düşünmedim... anlamlı anlamlı konuşmayın yaw alt hiç yerin dibine girmek istedin mi ...
huri$ Üye istemem allah uzun omur versin herkeze kendim için degil cocuklarim için ya$amak isityorum ne biçim soru ula bu alttaki hayat cok guzel degilmi
istemem allah uzun omur versin herkeze kendim için degil cocuklarim için ya$amak isityorum ne biçim soru ula bu alttaki hayat cok guzel degilmi