ne olur acil bakın önemli

Konu Sahibi
ne olur acil bakın önemli
selam hayırlı geceler kardeşlerim
Bana çok acilen şu tarzda bi fikir lazım Allah rızası için fikri olan yardımcı olsun ne olur
sayın adminler af buyurun daha önce hiç konu açmadım pek bilgim olmadığından konuma destek çıkarsanız çok mutlu olurum çok sağolun

Arkadaşlar sorum şöyle bi sistem istiyorum

şimdi benim notebookum var ve e-sata girişi var ben o e-sata girişine 2.5 inçlik notebook hardiski takmak istiyorum kullanmak istiyorum yani kutusuz filan* olmasını istiyorum sadece 2.5 inçlik hardisk takmak istiyorum ve şayet olursa taktığım 2.5 inçlik hardiske windows sistem kurmak istiyorum normal laptoptaki hardiski kullanmak istemiyorum yani o sıfır ve boş kalacak ne olur Allah rızası için bana yardımcı olun ne olur yada başka fikriniz varsa bana acilen yardımcı olun Allah yardımcınız olsun saygılar iyi geceler.

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
2.5" Boş Harici Hdd Kutuları Var Onları Kullanabilirsin Ama E-Sata Portu Olana Denk Gelmedim Fakat Vardır Muhtemelen, Googleden Bir Bak, GittiGidiyorda da Olabilir, Bilgisayarcılarıda Gezebilirsin..

Konu Sahibi
2.5" Boş Harici Hdd Kutuları Var Onları Kullanabilirsin Ama E-Sata Portu Olana Denk Gelmedim Fakat Vardır Muhtemelen, Googleden Bir Bak, GittiGidiyorda da Olabilir, Bilgisayarcılarıda Gezebilirsin..

ustam canımsın sağol ama usb ile hardiske sistem kurulmuyor bildiğim kadari ile hız yavaş olduğundan ötürü gene bilgin için sağol

sena5135

Üye
ısınma problemleri gibi sorunlar ortaya çıkmazmı?

Konu Sahibi
ustalar başka çözümünüz yokmu ya ben laptopa harici 2.5 inçlik disk bağlamak istiyorum ve bağladığım diske sistem kurmak istiyorum lütfen yardımcı olun ne olur yaa saygılar Allah rızası için ya

Sadece e-sata ile bağlantı yapamazsın güç almak için adaptör fln lazım. Veya usb den güç alacaksın