PALA. Üye 0sıfırcı' Alıntı: Parası olan karşılasın hayrına Ya da atın beni çöllere Yırtıcılar böcüler leşçiler yisin Mesaj birleştirildi: 14 Eyl 2025 Anlamadım ? Genişletmek için tıkla ... Çok masraflısın 🦃
0sıfırcı' Alıntı: Parası olan karşılasın hayrına Ya da atın beni çöllere Yırtıcılar böcüler leşçiler yisin Mesaj birleştirildi: 14 Eyl 2025 Anlamadım ? Genişletmek için tıkla ... Çok masraflısın 🦃
0sıfırcı Üye Konu Sahibi Dobraokuyucu' Alıntı: Hileli mesaj atma korkutma adamı Genişletmek için tıkla ... Anladım Önceden anlamamıştım Neden Çünkü artık yaşlandım Hindi iyice yaşlandı Ölmeden önce kesip yeyin Vasiyetimdir
Dobraokuyucu' Alıntı: Hileli mesaj atma korkutma adamı Genişletmek için tıkla ... Anladım Önceden anlamamıştım Neden Çünkü artık yaşlandım Hindi iyice yaşlandı Ölmeden önce kesip yeyin Vasiyetimdir
Dobraokuyucu Üye 0sıfırcı' Alıntı: Anladım Önceden anlamamıştım Neden Çünkü artık yaşlandım Hindi iyice yaşlandı Ölmeden önce kesip yeyin Vasiyetimdir Genişletmek için tıkla ... Seni kesmeyiz. Katil değiliz.
0sıfırcı' Alıntı: Anladım Önceden anlamamıştım Neden Çünkü artık yaşlandım Hindi iyice yaşlandı Ölmeden önce kesip yeyin Vasiyetimdir Genişletmek için tıkla ... Seni kesmeyiz. Katil değiliz.
0sıfırcı Üye Konu Sahibi Dobraokuyucu' Alıntı: Seni kesmeyiz. Katil değiliz. Genişletmek için tıkla ... Ya hindi kesilmek istiyorsa Fetva verildi Katli vacip olup Caizdir.
Dobraokuyucu' Alıntı: Seni kesmeyiz. Katil değiliz. Genişletmek için tıkla ... Ya hindi kesilmek istiyorsa Fetva verildi Katli vacip olup Caizdir.