zeyunal Üye Konu Sahibi migren03' Alıntı: Haritayı vermişken Bada için lisans dosyasını da verseniz ne güzel olurdu Saygılar Genişletmek için tıkla ... tabi eger bulunursa sitede paylaşırız : ) kolay gelsin.
migren03' Alıntı: Haritayı vermişken Bada için lisans dosyasını da verseniz ne güzel olurdu Saygılar Genişletmek için tıkla ... tabi eger bulunursa sitede paylaşırız : ) kolay gelsin.
nescafe656 Üye uzun_ahmet' Alıntı: Bu program Wawe 2 8530 larda çalışıyormu? Genişletmek için tıkla ... kardeşim yanlış yerdesin bada os özel e gir ordan bada os uygulamanın altında anlatımları var ordan bak ben yükledim çalışıyor
uzun_ahmet' Alıntı: Bu program Wawe 2 8530 larda çalışıyormu? Genişletmek için tıkla ... kardeşim yanlış yerdesin bada os özel e gir ordan bada os uygulamanın altında anlatımları var ordan bak ben yükledim çalışıyor
quleman Üye Emek verene teşekkürler ----------Eklendi @ 08:02:41 ---------- Yazıldı @ 07:41:53 ---------- Haritayı indirdim ama NDRIVE maps klasörüne kopyaladım veya nasıl olacak yapamadım
Emek verene teşekkürler ----------Eklendi @ 08:02:41 ---------- Yazıldı @ 07:41:53 ---------- Haritayı indirdim ama NDRIVE maps klasörüne kopyaladım veya nasıl olacak yapamadım
zeyunal Üye Konu Sahibi quleman' Alıntı: Emek verene teşekkürler ----------Eklendi @ 08:02:41 ---------- Yazıldı @ 07:41:53 ---------- Haritayı indirdim ama NDRIVE maps klasörüne kopyaladım veya nasıl olacak yapamadım Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...-15-s60v3-s-1-3-kirilmis-versiyon-443538.html adresinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.
quleman' Alıntı: Emek verene teşekkürler ----------Eklendi @ 08:02:41 ---------- Yazıldı @ 07:41:53 ---------- Haritayı indirdim ama NDRIVE maps klasörüne kopyaladım veya nasıl olacak yapamadım Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...-15-s60v3-s-1-3-kirilmis-versiyon-443538.html adresinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.
ihsan2727 Üye iyide linklerin hepsi ölü hotfile kaldırılmış filese den inmiyor bekliyor sonra hata veriyor megaupload iki linkde ses dosyası yüklü.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız tek bu link çalışıyor tabi girebilrsen çünki yasak dns değiştirip girmen gerekecek
iyide linklerin hepsi ölü hotfile kaldırılmış filese den inmiyor bekliyor sonra hata veriyor megaupload iki linkde ses dosyası yüklü.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız tek bu link çalışıyor tabi girebilrsen çünki yasak dns değiştirip girmen gerekecek