Tülkay Üye ya bende x3 var telefondan indirdim bilinmeyen dosya biçimi diyor yardım edermisiniz bide battlefield 3 varmı
ya bende x3 var telefondan indirdim bilinmeyen dosya biçimi diyor yardım edermisiniz bide battlefield 3 varmı
aLp!! Üye Konu Sahibi ali45_' Alıntı: sen buna nasıl 2012 oyunu diyorsun 2009 oyununu alıp koymuşsun buraya ayıp ya Genişletmek için tıkla ... Zaten ben de 2012 oyunu demedim.. Konu içeriğine biraz bakmanı tavsiye ederim.. Oyunun edit olduğunu daha kaç kere söyleyeyim ?
ali45_' Alıntı: sen buna nasıl 2012 oyunu diyorsun 2009 oyununu alıp koymuşsun buraya ayıp ya Genişletmek için tıkla ... Zaten ben de 2012 oyunu demedim.. Konu içeriğine biraz bakmanı tavsiye ederim.. Oyunun edit olduğunu daha kaç kere söyleyeyim ?
aLp!! Üye Konu Sahibi twentyfive' Alıntı: aLp kardşm paylaşımlarn çok güzel paylaşımlarının devamını dilerim Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim..
twentyfive' Alıntı: aLp kardşm paylaşımlarn çok güzel paylaşımlarının devamını dilerim Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim..