Hasan Üye symbian.forever' Alıntı: adam king. hasan benide kurucu admin yapar mısın ? Genişletmek için tıkla ... Yaparım ama format attığım için programlar silindi yükleme yapıyorum şimdi
symbian.forever' Alıntı: adam king. hasan benide kurucu admin yapar mısın ? Genişletmek için tıkla ... Yaparım ama format attığım için programlar silindi yükleme yapıyorum şimdi
symbian.forever Üye hasane51' Alıntı: Yaparım ama format attığım için programlar silindi yükleme yapıyorum şimdi Genişletmek için tıkla ... Bekliyorum hasan
hasane51' Alıntı: Yaparım ama format attığım için programlar silindi yükleme yapıyorum şimdi Genişletmek için tıkla ... Bekliyorum hasan
symbian.forever Üye hasane51' Alıntı: Yarını bekle en az 50tane program yüklüyorum Genişletmek için tıkla ... Beklerim de telefona fazla yüklenme. Yazıktır günahtır hasan
hasane51' Alıntı: Yarını bekle en az 50tane program yüklüyorum Genişletmek için tıkla ... Beklerim de telefona fazla yüklenme. Yazıktır günahtır hasan
Hasan Üye Yükleyici niye bozuldu sanıyorsun ----------Eklendi @ 20:43:49 ---------- Yazıldı @ 20:41:03 ---------- gif oluşturdum bak anlarsın qfs.mobi/f97331 ----------Eklendi @ 20:44:22 ---------- Yazıldı @ 20:43:49 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yükleyici niye bozuldu sanıyorsun ----------Eklendi @ 20:43:49 ---------- Yazıldı @ 20:41:03 ---------- gif oluşturdum bak anlarsın qfs.mobi/f97331 ----------Eklendi @ 20:44:22 ---------- Yazıldı @ 20:43:49 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
symbian.forever Üye yazık be telefona. Bi gün bi kapancak daha açılmicak. ----------Eklendi @ 18:47:44 ---------- Yazıldı @ 18:46:59 ---------- bu arada telefon markası ne yani modeli ?
yazık be telefona. Bi gün bi kapancak daha açılmicak. ----------Eklendi @ 18:47:44 ---------- Yazıldı @ 18:46:59 ---------- bu arada telefon markası ne yani modeli ?
Hasan Üye Yeni rütbe oluşturuluyor... %10 %20 %30 %50 Rütbe siliniyor.., Rütbe silindi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Yeni rütbe oluşturuluyor... %80 System Error
Yeni rütbe oluşturuluyor... %10 %20 %30 %50 Rütbe siliniyor.., Rütbe silindi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Yeni rütbe oluşturuluyor... %80 System Error
Hasan Üye Sadece xplore kullanarak Java oyun ve Programları Silme - MaxiCep ----------Eklendi @ 17:21:47 ---------- Yazıldı @ 17:21:31 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sadece xplore kullanarak Java oyun ve Programları Silme - MaxiCep ----------Eklendi @ 17:21:47 ---------- Yazıldı @ 17:21:31 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
symbian.forever Üye sağol hasan. Bu iyiliğini unutmam ----------Eklendi @ 15:41:00 ---------- Yazıldı @ 15:37:56 ---------- hasan bendede şöyle bi sorun var. Yüksek boyuttaki dosyaları hafıza kartına yüklemiyor. Diske yazılamıyor diye bi hata veriyo
sağol hasan. Bu iyiliğini unutmam ----------Eklendi @ 15:41:00 ---------- Yazıldı @ 15:37:56 ---------- hasan bendede şöyle bi sorun var. Yüksek boyuttaki dosyaları hafıza kartına yüklemiyor. Diske yazılamıyor diye bi hata veriyo
symbian.forever Üye evet. O değil telefona o kadar müzik video indiriyom bişey demiyo. 2 mb sis dosyasını yüklerken hata veriyo
evet. O değil telefona o kadar müzik video indiriyom bişey demiyo. 2 mb sis dosyasını yüklerken hata veriyo
Hasan Üye ----------Eklendi @ 17:52:36 ---------- Yazıldı @ 17:51:39 ---------- sorun hafıza kartında bence biçimlendirmen lazım en son ne zaman format attın
----------Eklendi @ 17:52:36 ---------- Yazıldı @ 17:51:39 ---------- sorun hafıza kartında bence biçimlendirmen lazım en son ne zaman format attın
Hasan Üye Yeni konu aç Yrd olurlar ----------Eklendi @ 17:55:54 ---------- Yazıldı @ 17:54:41 ---------- telefona format attığın zaman hafıza kartına da format atmalisın veya private sys gibi klasörleri silmen lazımdı sildin Mi sen
Yeni konu aç Yrd olurlar ----------Eklendi @ 17:55:54 ---------- Yazıldı @ 17:54:41 ---------- telefona format attığın zaman hafıza kartına da format atmalisın veya private sys gibi klasörleri silmen lazımdı sildin Mi sen