OozyStaw
Üye
-
Konu Sahibi
-
bunun datası 8s e çok gelir : ) neyseki içindeki navi uygulaması iş görüyor
600mb Türkiye haritası
haa iyimiş ya kurarsam 45 mb bana kalıyor
edit: yalnız cidden can sıkıcı bir durum gülüyoruz falan da 45mb larla uğraşıyoruz şaka gibi
htc'nin "daha fazla alan yarat" uygulamasi işe yaramiyor mu
Yok be abi .. hayır işin komik tarafı uygulamanın içine girdiğinde daha fazla alan yaratmak için yapılacak bir şey yok her hangi bir seçenek bile yok : ) sadece telefonun içindekileri boyutları ile listeliyor o kadar . Yani esas yer kaplayan kendisi : )
600mb Türkiye haritası
mutlaka guncellemeyle bişeyler eklenicektir. Ama şunu rahatca soyleyebilirim;microsoft Türkiye ile yaptigim goruşmede bana acikca soylenen; hTc'nin muşterilerini Android cihazlarina yonlendirdigini ve bunlardan rahatsiz olduklarını biliyorum.
Abi neden o zaman Windows Phone 8'li cihaz çıkarttı HTC ? Girmeseydi bu yola o zaman ne saçma bir düşünce bu. Sen cihaz çıkart, sonra Android'li cihazlarımı alın de.
mutlaka guncellemeyle bişeyler eklenicektir. Ama şunu rahatca soyleyebilirim;microsoft Türkiye ile yaptigim goruşmede bana acikca soylenen; hTc'nin muşterilerini Android cihazlarina yonlendirdigini ve bunlardan rahatsiz olduklarını biliyorum.
haa iyimiş ya kurarsam 45 mb bana kalıyor
edit: yalnız cidden can sıkıcı bir durum gülüyoruz falan da 45mb larla uğraşıyoruz şaka gibi
poi noktaları ve navigasyon görselliği konusunda HERE'dan çok çok daha iyi. Navitel ile bulamayacağınız okul,müze,benzin istasyonu,otel gibi bir nokta yok. Hatta arkadaşınızın işyerini bile bulabilirsiniz
Sürüş navigasonu varsa şimdi indiriyorum abi bir cümlene bakıyorum şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?