Navitel 5.0.4 Android İçin Türkçe Navigasyon Programı

uscelena

Üye
    Konu Sahibi

Arkadasim uzulerek yaziyorum ki, bir cok harita denedim ve hepsi ayni, tam anlamiyla kapi numaralarini gostermiyor!!

istersen Sygic dene, Kendi actigim diger Sygic konulu bolumden indirebirsin, ben senin icin Isvicre haritasini indirdim ve baktim, gayet guzel, butun poi ve kapi numaralarini gosteriyor!!
[h=3][/h]

Bendekiler bunlar tskler arkadaşım yardimlarin icin

Özür Dilerim Ama BunLar onLine mi uStam ?? İnternetSiz Kullanilmaz Yani Dimi ???

uscelena

Üye
    Konu Sahibi
Özür Dilerim Ama BunLar onLine mi uStam ?? İnternetSiz Kullanilmaz Yani Dimi ???

Arkadasim ister online veya istersen offline, her iki turlude kullanabilirsin, online kullanirsan eger, trafik bilgisi, hava durumu gibi bilgileri edinirsin, ama Turkiye icin online trafik bilgi durumunu desteklemiyor!!! sadece hava durumu bilgisini gorebilirsin.

sabit A gps varsa telinde bedava
kullanirsin sadece navigon acilista internet istiyor oda fazla megabaz gitmiyor

navara

Üye
Teşekkürler ACE de güzel çalışıyor.

indirdim kullanıyorum süper sıkıntı yok. HTC Desire teşekkürler...

papicik

Üye
Yeni harita çıkmış sanırım.(navitel Türkiye for android with 2012 Q1 maps).Uscelena Arkadaşım elinize geçerse müsait bir zamanınızda paylaşırmısınız?

djtevfik

Üye
Teşekkürler.ama ben dediğini yapıyorum ama haritayı görmüyor.telefonu kapa-aç yapıp durdum ama olmadı.

----------Eklendi @ 11:20:22 ---------- Yazıldı @ 11:18:58 ----------

Yalnız ben bütün herşeyi telefondan yaptım ondan olabilirmi acaba.

En iyi navigasyon programı arkadaşlar tavsiye ederim. İndirdim kullanıyorum, sürüm, yükleyen arkadaşa teşekkürler.

uscelena

Üye
    Konu Sahibi
Yeni harita çıkmış sanırım.(navitel Türkiye for android with 2012 Q1 maps).Uscelena Arkadaşım elinize geçerse müsait bir zamanınızda paylaşırmısınız?
Bakiyorum arkadasim!!

----------Eklendi @ 21:24:08 ---------- Yazıldı @ 21:19:48 ----------

menu altinda haritanin bulundugu yeri gosterirseniz calisir!!

ekoks20

Üye
bu program utm koordinat değerlerini verir mi

Samsung Galaxy S3 kurdum ve çalışıyor Teşekkürler adres girerek bul seçeneğinden açılan klavye rusça ve ingilizce ,klavyenin türkçe olması gerekirmiydi bilmiyorum pratikte bir yer ararken türkçe karakterleri girmemek sorun çıkarıyor mu?

hamzeli

Üye
uygulama sorunsuz çalışıyor, teşekkürler kardeşim.

haok

Üye
teşekkürler

uscelena

Üye
    Konu Sahibi
telefonun kendi ayarlarindan, klavye secenegine turkceyi eklersen eger turkce klavyede calisir

Eline-emeğine sağlik kardeşim, gerçekten çok güzel...