memoli6767
Üye
-
Konu Sahibi
-
map olacak arkadasim zaten Navigon klasörünün icine baktiginda görürsün.klasör adı maps mı olacak yoksa masp mı ?
arkadaşım burdan yszan yere tıkla sitenin sayfası açılacak sol aşağısında devamlinkler açılmıyor
arkadasim Android,lerde rootlamana gerek yok yanlizca ayarlar/güvenlik ayarlarina girip bilinmeyen kaynaklar olarak gecen bölümüSevgili memoli öncelikle emeklerin için çok teşekkür ediyor ve karşılıksız gayretini saygıyla karşılıyorum.
Ben uzun yıllar IOS kullandım ve birkaç gün önce Android e geçtim (Samsung E7).Telefonu yeni aldım bu uygulamaları kurmak için Root işlemini yapmam şart mı?Telefon garanti dışı kalır mı?IOS ta iFile kullanıyordum bahsettiğin dosya taşıma vs işlemleri için en stabil İFile benzeri dosya yöneticisi uygulama hangisidir?
Android bilgim hiç olmadığı için yardıma ihtiyacım var.
Selam ve Saygılarımla.
olurda kardes bizim yasadigimiz yerde tutulanda o upload site vede bizm indirmek icin girdigimiz 10yerden 9,99 undaşu lanet upload sitelerini kullanmazsanız olmazmı?
arkadasim tabiki yardim ederim benim bu sunuma ekledigim Avrupayi kapsiyor ama sen tek Türkiyenin mapsinida kullanan bilirsinSelamın aleyküm kardeşim 2013 12. Aydan beri bu navigasyon programını kullanıyorum sygic de vardı ama guncellemeye çalışırken komple gitti şimdi bu programada yeni harita yüklemek istiyorum ama sygic gibi elimdeki programdanda olurum diye korkuyorum sana zahmet bu program içinde bana yardımcı olabilirmisin
arkadasim ben Türkiye,de yasamiyorum ama kullanan arkadaslar memnunlar note 4,de calisir..üstat emeğin için sağolasın
samsung note 4 de çalışırmı türkiye için en iyi navigasyon proğramı nedir
bundan memnunmusunuz gitmek istenilen yere doğru yönlendirmektemidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?