H0lligan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Pie güzel değil yahu nefret ediyorum.Hocam ne yapmak istiyorsun ki? Normalde fiziksel tuşun var ama navbar olsun mu istiyorsun? Stock romdasın?
qemu.hw.mainkeys ile ilgili olduğundan emin misin bu yaşadığın sorunların? Bende hep sorunsuzca çalıştı ama lg'nin romunda belki bişiler farklıdır bilmiyorum.
Pie dene bence. Bir de Xposed, eğer cidden ihtiyacınız yoksa kullanmayın. Kullanıyorsanız da olabildiğince az tutun yüklediğiniz modulleri, stable/bilindik modulleri kullanın. Ne kadar modul o kadar karışıyor sonra ortalık. Bende sadece "youtube adaway ile youtube background playback" yüklü.
Pie istiyorsan LMT Launcher indirebilirsin, ufacık bir uygulama. xda'de konusu var, oradan indir. Oldukça da hızlı ve fonksiyonel.
LG G Pro Lite D682TR (MT6577)Cihaz modeli?
Keşke tek sorun simgeler olsa.qemu... ile tekrar navbar açabilirsin. Tek sorunun simgeler ise, nova launcher ve bir de ikon paketi yükle. Polycon ikon paketi tavsiye ederim.
Sen bi' de dediğim uygulamayı yükle, bence beğenirsin..
Keşke tek sorun simgeler olsa.
Uygulamalar var da sürekli durdu diye pencere geliyor.uygulamalar yok de mi, mesajı attıktan sonra aklıma geldi esgdfrghflş
O zaman, qemu'yu geçeceksin, kaliteli bi' navbar uygulaması araştıralım.
Evet. Taze SS ler;kitkat mı yüklü o cihazda?
Ya pie gerçekten hoş değil ya.Bence LG'nin romu ile alakalı bir durum. Nasıl fixlenir bilmiyorum ama ben olsam basitçe pie yüklerdim.
Büyük ihtimalle farklı uygulamalarla denediğinde de aynı sonucu alacaksın. Pie, nasıl hoş değil, ss atacağım da tapatalksız üşeniyorum.
Ben hep kapatırım navbarı. İlk defa açmaya çalışan görüyorum.
Hocam caanım navbar a bumu alternatif ya ?Omnidwitch kurun kesinlikle pieden daha güzel. Normalde o özellik omni romlarin özelliği ama ben carbon ROM denen bi ROM da kullanmistim. Belki omniswitch sizin romda çalışır.
Aa bak omniswitch artık apk olarak kuruluyor muş navbara güzel alternatifLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi şu programı dene pimp my ROM playstoredan yükleniyor
Not: programda 100den fazla menü var karıştırırsa nav bar seçeneği çıkar.
Hatta bu programda bravia 2 TV entegresi var bu seçeneği bi senin telefonda denermisin herhangi bir faydası olacaktı bende çalışmadı
5.5" benim biraz gitse hiç sıkıntı olmaz ama işte LG nin rezaleti ne jb de KK da doğru düzgün açılmıyor şu lanet olası şey.bi senin telefonun LG g kro lite
Krokrokro bende çalıştı miui v7 ama sâdece deneme amaçlı yaptım. 4" ekrqn
Öyle zaten system deki nav barı açıyor.Ya stock rom yada navbar için custom ROM . bide ben deneyince bişey farkettim. Benim navbar miui dizayn yanı xiami tel.dizaynında oldu. Kesinlikle romla alakalı
Kitkat da denedim birde son seferkinde jelly bean deydi telefon. Ve uygulamalar yine gitti.Abi şu programı dene pimp my ROM playstoredan yükleniyor
Not: programda 100den fazla menü var karıştırırsa nav bar seçeneği çıkar.
Hatta bu programda bravia 2 TV entegresi var bu seçeneği bi senin telefonda denermisin herhangi bir faydası olacaktı bende çalışmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?