Nasıl Bir Uygulama İsterdiniz ?

her türlü uygulamanın en babası mevcut sen özgün bişeyler bul

Tepkiler: haydut_04

wifi şifre kırıcı yap

aslibda program bende var ama nereye nasil atacagimi bilmiyorum

mrgoxel

Üye
belki basit ama birçok kişinin işine yarayacak bir program var aslında kendim denemek istiyordum ama sana vereyim sırrımı
üniversite için vize final geçme notu hesaplama programı olacak ama vizenin %de kaçını finalin %de kaçını ayarlardan kendisi girecek.

kabaca toplarsak ana ekrana vize final girince ortalamayı verecek ayarlarda %de dilimler olacak.

markette var deme, ben detaylı düşünmüştüm ama bu tabi hayal gücü ile alakalı

facebook telefon numaralarıyla birlikte senkronizasyon yapan bi uygulama yapabilirsin. markette yok numaraları sync yapan

programin adi change yo voice hatta forum da bi arkadas paylamisti yanilmiyosam android genel bolumunde bunu yaparsan cok sevap kazanirsin kardesim

Buyrun link

Yeni bi sürüm

vsamanci

Üye
mesela arama geldiginde flash yanması iphone da görmüşdüm yapabilirsen ?

anık

Üye
filter proxy diye bir program var buna https desteği eklersen çok iyi olur

uygulamalar daki gereksiz izinleri kaldıracak bir program. _

- - - Eklendi - - -

yüz tanıma kilidi sayesinde telefonu başkası kurcalarken bir kaç saniyede sahibini göremeyince kitleyen bir program.

Konu Sahibi

Güzel fikir kafama bayağı yattı yarın sınava gircem ondan sonra kesinlikle başlayacağım

- - - Eklendi - - -

facebook telefon numaralarıyla birlikte senkronizasyon yapan bi uygulama yapabilirsin. markette yok numaraları sync yapan
beni aşar

- - - Eklendi - - -

Buyrun link

Yeni bi sürüm

teşekkürler

- - - Eklendi - - -

mesela arama geldiginde flash yanması iphone da görmüşdüm yapabilirsen ?
denemek lazım biraz zor olabilir ama

- - - Eklendi - - -

filter proxy diye bir program var buna https desteği eklersen çok iyi olur
Beni aşar en azından su kadarcık bilgimle onu yapamam

- - - Eklendi - - -

uygulamalar daki gereksiz izinleri kaldıracak bir program. _

- - - Eklendi - - -

yüz tanıma kilidi sayesinde telefonu başkası kurcalarken bir kaç saniyede sahibini göremeyince kitleyen bir program.
Gereksiz izinler sandığınız genelde reklam koyarken istenen izinler kaldırılırsa çalışmayabilir. diğeride beni aşar

- - - Eklendi - - -

wifi şifre kırıcı yap
suç ama

Change yo voice uygulamasini yapabilirmisin yada yapmak icin calismaya baslasinmi kardesim merak ettim