haydut_04
Üye
-
Konu Sahibi
-
öncelikle gayretinden dolayı seni tebrik ederim, akıllı telefonların en büyük sıkıntısı şarj problemi bununla ilgili çalışma faydali olabilir.
Mesela müziğin temposuna göre flash ledi yanıp sönen bir disko uygulaması güzel olurdu
Var o markette
Var ama tempometreye göre çalışmıyor.Ortamdaki ses seviyesine göre yanıp sönüyor.Ki benim istediğim bu değil.
Var o markette
Var ama tempometreye göre çalışmıyor.Ortamdaki ses seviyesine göre yanıp sönüyor.Ki benim istediğim bu değil.
müzikteki frekans seviyelerinin şarkının orjinal desibelinin üzerine çıktığında flaşın yanmasını sağlamak gerçek bir disko ışığı yapabilir.
tek gereken programın müzikteki desibeli,normal üzeri frekansları(şiddetli tiz ve bass) okuyup ona göre flaşı yakması.
bu kadar kolaymış gibi yazdım ama o kadar kolay olmayabilirde.
Çok güzel olur ismi ne =)
,,,,,,,,,Program hakkında detay verirseniz makbule geçerTürkler diye bir uygulama vardı pc de kullanıyorum ona benzer birşey yapsan güzel olur
Mesela müziğin temposuna göre flash ledi yanıp sönen bir disko uygulaması güzel olurdu
aslinda bi uygulama var ve turkceye cevrilip turkiyedeki oparatorlere portlanmasi lazim gorusme esnasinda ses degistiren program bunu yapabilirmisin kardes
öncelikle gayretinden dolayı seni tebrik ederim, akıllı telefonların en büyük sıkıntısı şarj problemi bununla ilgili çalışma faydali olabilir.
Android teli kablo ile pc ye baglayip(masaustu) modem olarak kullanmayi saglayacak bi program ii olurdu
hocam bir haftada nasıl öğrendin yazın ben de büyük bir uygulama yapmayı düşünüyorum
İdm tarzı bir program çok iyi olur
Root geregı olmadan oyunları turkce dil desteğine cevirmek.bence harika olurdu.
İdm tarzı bir program çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?