Nasıl Bir Uygulama İsterdiniz ?

Konu Sahibi
Nasıl Bir Uygulama İsterdiniz ?
Arkadaşlar 1 haftadır programlama öğrendim şuan çalışmalarım çok iyi gidiyor yalnız bir türlü aklıma ne yapacağım ile ilgili fikir gelmiyor. sizin aklınızda varsa böyle birşey lütfen bana yardımcı olun.

Şimdiye kadar 5 tane falan uygulama yaptım
Bunlar;
Altın Edebiyat Bilgileri , Korkutucu hikayeler , Erotik hikayeler , Okul Yıllığı bide Flashlight Fikir olsa baska şeyler de yapıcam reklam geliri için fazla yapılmamış yada çok satacak fikirler lazım. Eğer Aklınızda birşey varsa lütfen esirgemeyin.

lobi55

Üye
öncelikle gayretinden dolayı seni tebrik ederim, akıllı telefonların en büyük sıkıntısı şarj problemi bununla ilgili çalışma faydali olabilir.

_RYUK_

Üye
Türkler diye bir uygulama vardı pc de kullanıyorum ona benzer birşey yapsan güzel olur

PriZm

Üye
Mesela müziğin temposuna göre flash ledi yanıp sönen bir disko uygulaması güzel olurdu

Tepkiler: kaanslmz

PriZm

Üye
Var ama tempometreye göre çalışmıyor.Ortamdaki ses seviyesine göre yanıp sönüyor.Ki benim istediğim bu değil.

müzikteki frekans seviyelerinin şarkının orjinal desibelinin üzerine çıktığında flaşın yanmasını sağlamak gerçek bir disko ışığı yapabilir.

tek gereken programın müzikteki desibeli,normal üzeri frekansları(şiddetli tiz ve bass) okuyup ona göre flaşı yakması.

bu kadar kolaymış gibi yazdım ama o kadar kolay olmayabilirde.

Kerim.

Üye

Anladim

- - - Eklendi - - -

Çok güzel olur ismi ne =)

Adini unuttum ya

aslinda bi uygulama var ve turkceye cevrilip turkiyedeki oparatorlere portlanmasi lazim gorusme esnasinda ses degistiren program bunu yapabilirmisin kardes

hocam bir haftada nasıl öğrendin yazın ben de büyük bir uygulama yapmayı düşünüyorum

Android teli kablo ile pc ye baglayip(masaustu) modem olarak kullanmayi saglayacak bi program ii olurdu

vega1977

Üye
evet bu ses değiştirme güzel olur du

Konu Sahibi
Türkler diye bir uygulama vardı pc de kullanıyorum ona benzer birşey yapsan güzel olur
,,,,,,,,,Program hakkında detay verirseniz makbule geçer

- - - Eklendi - - -

Mesela müziğin temposuna göre flash ledi yanıp sönen bir disko uygulaması güzel olurdu

Bunu kesinlikle deneyeceğim

- - - Eklendi - - -

aslinda bi uygulama var ve turkceye cevrilip turkiyedeki oparatorlere portlanmasi lazim gorusme esnasinda ses degistiren program bunu yapabilirmisin kardes

Yapabilirim tabi programın adını ve ya linkini versen

- - - Eklendi - - -

öncelikle gayretinden dolayı seni tebrik ederim, akıllı telefonların en büyük sıkıntısı şarj problemi bununla ilgili çalışma faydali olabilir.

sağol ama battery saver gibi programlar mevcut

- - - Eklendi - - -

Android teli kablo ile pc ye baglayip(masaustu) modem olarak kullanmayi saglayacak bi program ii olurdu

Bu beni biraz aşar

- - - Eklendi - - -

hocam bir haftada nasıl öğrendin yazın ben de büyük bir uygulama yapmayı düşünüyorum

yabancı site ve kaynaklardan öğrendim. internetten araştırıp sende bulabilirsin.

Terzi38

Üye
İdm tarzı bir program çok iyi olur

Root geregı olmadan oyunları turkce dil desteğine cevirmek.bence harika olurdu.

programin adi change yo voice hatta forum da bi arkadas paylamisti yanilmiyosam android genel bolumunde bunu yaparsan cok sevap kazanirsin kardesim

vega1977

Üye
Ses değiştirme Programı için bu forumda bi konu açılmıştı hatta arkadaş linki vermiş turkcelestirebikecek varsa buyursun diye yazmıştı sesvemuzik bolumundeydi heralde bunu yaparsan sana mutesekkir oluruz

Tepkiler: haydut_04