İhtiyar007 Üye Konu Sahibi Ooooo mübarekler hoşgeldiniz buyrun çay için çok dicciyim @-qarapapaq- @.caner. @Pikkaccu
.caner. Üye Symbian Pro' Alıntı: Ooooo mübarekler hoşgeldiniz buyrun çay için çok dicciyim @-qarapapaq- @.caner. @Pikkaccu Genişletmek için tıkla ... Sende hoşgeldin Mübarek.
Symbian Pro' Alıntı: Ooooo mübarekler hoşgeldiniz buyrun çay için çok dicciyim @-qarapapaq- @.caner. @Pikkaccu Genişletmek için tıkla ... Sende hoşgeldin Mübarek.
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi .caner.' Alıntı: Sende hoşgeldin Mübarek. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk nasılsın mübarek 5-10 dk bekle de koyun`u kesip geliyorum
.caner.' Alıntı: Sende hoşgeldin Mübarek. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk nasılsın mübarek 5-10 dk bekle de koyun`u kesip geliyorum
.caner. Üye Symbian Pro' Alıntı: Hoşbulduk nasılsın mübarek 5-10 dk bekle de koyun`u kesip geliyorum Genişletmek için tıkla ... Eyvallah. Allah kabul etsin mübarek.
Symbian Pro' Alıntı: Hoşbulduk nasılsın mübarek 5-10 dk bekle de koyun`u kesip geliyorum Genişletmek için tıkla ... Eyvallah. Allah kabul etsin mübarek.
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi Haluk.' Alıntı: Bayramınız mübarek olsun mübarekler varmı harçlık Genişletmek için tıkla ... Sağol sabah gelseydin para bitti
Haluk.' Alıntı: Bayramınız mübarek olsun mübarekler varmı harçlık Genişletmek için tıkla ... Sağol sabah gelseydin para bitti
Invoke Üye benim bir tek 10liram var la bebeler =P ömrüm boyunca da max 30olmuştur bayram harçlığı :d
.caner. Üye Emma-Watson' Alıntı: 100 kağıt anca var Genişletmek için tıkla ... Ver ver ben bozarim Tam 1 liramı yoksa 10 tane 10 kuruş mu?
Emma-Watson' Alıntı: 100 kağıt anca var Genişletmek için tıkla ... Ver ver ben bozarim Tam 1 liramı yoksa 10 tane 10 kuruş mu?