xwp Üye arkadaşlar ne msn açıyosunuz nede konuya devam var yazıp çıkmışsınız böyle alakasız şeyler söyleyip çıkmışsınız
arkadaşlar ne msn açıyosunuz nede konuya devam var yazıp çıkmışsınız böyle alakasız şeyler söyleyip çıkmışsınız
serdar4444 Üye Kardeş aynı sorun benim çin malı telefonda var.'sim kart kayıtı hatalı yazısı' yardımcı olursan sevinirim.teşekkürler --------------- Ekleme ---------------
Kardeş aynı sorun benim çin malı telefonda var.'sim kart kayıtı hatalı yazısı' yardımcı olursan sevinirim.teşekkürler --------------- Ekleme ---------------
cihat57 Üye bana yollayabiilirmisin n99i simkart hata düzeltme programını msn:kaptan5791@hotmail.com --------------- Ekleme --------------- BY_ALİ' Alıntı: ARKADAŞLARIN BENİ EKLİYOSUNUZ BAKIM VERECEGİM PROGMAN ÇİN PROGMANI VE BÜTÜN VÜRİS PROGMANLARI ONU VÜRİS OLARAK GÖRÜYOR ONUN İÇİN VÜRİS PROGMANLARI KALDIRIN HERHANGİ BİR SORUN yaşamazsınız . noktamnet@hotmail.com Genişletmek için tıkla ... BY_ALİ' Alıntı: TELEFON KAPANMIŞ İSTERSEN SANA PROGAMI GÖNDERİM KARDEŞ TELEFONUN USB KABLASU YANI ŞARZ ALETİNİN KABLOSUYLA AÇARSIN (noktamnet@hotmail.com ] Genişletmek için tıkla ... bana yollayabilr misin := kaptan5791@hotmail.com
bana yollayabiilirmisin n99i simkart hata düzeltme programını msn:kaptan5791@hotmail.com --------------- Ekleme --------------- BY_ALİ' Alıntı: ARKADAŞLARIN BENİ EKLİYOSUNUZ BAKIM VERECEGİM PROGMAN ÇİN PROGMANI VE BÜTÜN VÜRİS PROGMANLARI ONU VÜRİS OLARAK GÖRÜYOR ONUN İÇİN VÜRİS PROGMANLARI KALDIRIN HERHANGİ BİR SORUN yaşamazsınız . noktamnet@hotmail.com Genişletmek için tıkla ... BY_ALİ' Alıntı: TELEFON KAPANMIŞ İSTERSEN SANA PROGAMI GÖNDERİM KARDEŞ TELEFONUN USB KABLASU YANI ŞARZ ALETİNİN KABLOSUYLA AÇARSIN (noktamnet@hotmail.com ] Genişletmek için tıkla ... bana yollayabilr misin := kaptan5791@hotmail.com