n97 sw on 5800 nokia - 5800 da n97 software

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canb34

Üye
    Konu Sahibi
n97 sw on 5800 nokia - 5800 da n97 software
arkadaşlar konuyu değiştiriyorum telefonu feda etmeye gerek yok n97 eklentileri varmış bunda yabancı bir siteden buldum sadece rofs2 dosyalarıyla değistirip flash layın

e bir tesekkürü de hor görmezsiniz artık

link

yapabilen var mı şunu??

nokia nın MEA yani middle east africa için ürettiği N97 ler rm507 kodlu ve bu kodda türkçe dil paketi yer almıyor,
EMEA yani Europe, the Middle East and Africa, içinde türkçe dil paketi yer alıyor.
Hani aynı cihazlar fakat sınıflama kodları farklı olan ürünlerde Örn; bir RM 505 e RM 507 yazılımı yüklemek cihaz için hem oldukça zor hemde sakıncalı iken
5800 rm 346 ya rm 505 yüklemek cihazı susturma girişiminde bulunmak gibi birşey bana
feda edebileceğin 58 varsa dene ve sonuc ne olursa bana pm atarsan teşekkür ederim

arkd yazlilim icn telefin fedami edilir yahu anlasilan bonkeriz baya bir pc ye kur ovi suite seceneklerden guncellemeyi tikla varsa bulup yukluyo zaten 5 dakakada tmm dir

canb34

Üye
    Konu Sahibi

arkadasım onu ben dem dusundum ama denemeye deger diyorum kendi kendime... biraz daha bilen cıksın yardım etsin sana da pm atarım zaten

arkd yazlilim icn telefin fedami edilir yahu anlasilan bonkeriz baya bir pc ye kur ovi suite seceneklerden guncellemeyi tikla varsa bulup yukluyo zaten 5 dakakada tmm dir

sana da izah edeyim arkadasım 3 tane 5800 ım var ve ben bıktım bu telefondan arkadaşım da n97 yazılımıyla harika bir telefon oldugunu soyluyor.. ne diyim yardım eden cıkar heralde

Kardeş 58lerden birini bana yollasana (kargo benden) adresimi yazayım

n900 alcam yakında sen iste 1 değil 3 tane yolliyim

--------------- Ekleme ---------------

yardım edebilecek olan yok mu?

neden n97 gibi olmasını istiyorsun ki
hani ürün iç yapısı itibariyle n97 den hiç farklı değil
bnde vardı bi n97 ve satmamdaki en büyük sebeplerden biri 5800 ve hatta 5239 ile çok benzer bi arayüze sahip olması
hani n97 nin klavyeli yapısı gibi olsa bu yazılım değiştirme sonrası dicem eyw ama n97 den tasarım dışında pek bi farkı yok 58 in
ki n97 yi dünya genelinde fazla satmamasının nokianın hayal kırıklığı yaşadıgı ürün haline getiren 58 den farksız oluşu( tasarım ve biraz işlemci dışında)
adresimi verimmi

canb34

Üye
    Konu Sahibi

n97 işlemci bakımından cok daha üstün ne kadar özellikleri aynı gibi olsada..
kargo parası senden ama

işlemcisi iyi ama yinede o cihazın yapabileceklerini kaldırabilen bir işlemci değil
ahh n97yi yapan müh. ler ahhh.
( 58 espiri devam ederse acık adresimi yazcam bak ona göre )

canb34

Üye
    Konu Sahibi
işlemcisi iyi ama yinede o cihazın yapabileceklerini kaldırabilen bir işlemci değil
ahh n97yi yapan müh. ler ahhh.
( 58 espiri devam ederse acık adresimi yazcam bak ona göre )

ben hala feda etmekten yanayım..

tamam vazgectim yazmana gerek yok

canb34

Üye
    Konu Sahibi
sen su benim sorunumu çöz kalan 2si sana feda olsun

biraz daha bekle 2aya kalmaz N97 fw yi 5800a uyarlıcaklar yurt dışında deli gibi çalışıyolar adamlar en fazla 3aya da bizim türkler uyarlar bizde kullanırız

baya bişiler olucak bizde bekliyoz ama istediqimiz gibi cıkması içinde dua ediyoz

--------------- Ekleme ---------------

ama su n97 ev ekranı nı hacker nasıl uyarlamayadılar onu anlamadım adam lar samsungun herşeyini uyguladılar bunu uygulayamadılar şasıyom bazen

FoToLarın üsTünde Tarih var ama HomeScreen müThişş

canb34

Üye
    Konu Sahibi
pnht deli gibi çalışıyo her şeyi yaptılar ve fw yi uygulamışlar ama sunmamışlar sorunları düzeltiyorlarmış..
şu verdiğim linkteki dosyaları nasıl yapcam onu anlamadım ben..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...