bihterbas
Üye
-
Konu Sahibi
-
Servise gitmeye ne gerek var ki ? Kendisi evde halledebilir..bir sistem dosyası silinmiş olabilir ki cihaz o bölümde hata veriyor,
bence bilgi yedeklemeni yap ve sana en yakın yetkili servise gidip cihazının yazılımını güncellettir ki eminim şuan güncel değildir. ben kullanıyorken son firmware versiyonu 21.2 falan dı
dene kesin çözüm
çünkü son yazılımda web de iyileştirmeler var
bir sistem dosyası silinmiş olabilir ki cihaz o bölümde hata veriyor,
bence bilgi yedeklemeni yap ve sana en yakın yetkili servise gidip cihazının yazılımını güncellettir ki eminim şuan güncel değildir. ben kullanıyorken son firmware versiyonu 21.2 falan dı
dene kesin çözüm
çünkü son yazılımda web de iyileştirmeler var
Adı üstünde güncellemeler cihazlardan alınan performansı daha da artırıcı nitelikte.güncelleme yapsam kesin sorunum çözülür mü sence ? ve kuzenim de n97 almıstı. hemen hemen benimle aynı tarihte. onda bi sorun yok, bende var. hani güncelleme için falan diyorum. telefonun her tırlatmasında güncelleme yapılcaksa işimiz var.
--------------- Ekleme ---------------
güncelleme yapsam kesin sorunum çözülür mü sence ? ve kuzenim de n97 almıstı. hemen hemen benimle aynı tarihte. onda bi sorun yok, bende var. hani güncelleme için falan diyorum. telefonun her tırlatmasında güncelleme yapılcaksa işimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?