N97 'de bi problemim var arkadaşlar !.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
N97 'de bi problemim var arkadaşlar !.
arkadaşlar n97 'de şöyle bi sorunum var: web'e giriyorum , internette geziyorum ve seçeneklere basınca ekran birden gidiyo, menüye geri dönüyo. yani kendi kendine çıkış diyor da denebilir.eskiden olmuyodu son zaamanlarda oldu. acaba bu neyle alakalı ? virüs falan değildir dimi ? cünkü diğer uygulamalarda 'seçenekler'e basınca böyle bsey olmuo. sadece web'te. mesela seçeneklerden web geçmişini silcem diyelim. silemiyorum. cnkü seçeneklere basınca kendi kendine cıkıyo. yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürşer..

bir sistem dosyası silinmiş olabilir ki cihaz o bölümde hata veriyor,
bence bilgi yedeklemeni yap ve sana en yakın yetkili servise gidip cihazının yazılımını güncellettir ki eminim şuan güncel değildir. ben kullanıyorken son firmware versiyonu 21.2 falan dı
dene kesin çözüm
çünkü son yazılımda web de iyileştirmeler var

Emre-45

Üye
Servise gitmeye ne gerek var ki ? Kendisi evde halledebilir..

Konu Sahibi
güncelleme yapsam kesin sorunum çözülür mü sence ? ve kuzenim de n97 almıstı. hemen hemen benimle aynı tarihte. onda bi sorun yok, bende var. hani güncelleme için falan diyorum. telefonun her tırlatmasında güncelleme yapılcaksa işimiz var.

--------------- Ekleme ---------------

güncelleme yapsam kesin sorunum çözülür mü sence ? ve kuzenim de n97 almıstı. hemen hemen benimle aynı tarihte. onda bi sorun yok, bende var. hani güncelleme için falan diyorum. telefonun her tırlatmasında güncelleme yapılcaksa işimiz var.

Nokia Software Updater pc ne kur telefonu usb ile bağla programı aç kendğinden oluo çok kolay

Konu Sahibi
bugün club nokia'ya götürüp hallettim. ama bi dahaki sefere kendim yaparımm cok sagol.

Adı üstünde güncellemeler cihazlardan alınan performansı daha da artırıcı nitelikte.
Eğer cep tlf nu işlerinden iyi anlıyorsan pc ne phoenix ( nokianın servislerinde kullandıkları yazılım güncelleme ve test etme programıdır) kullan.
bir servis ci olarak NSU güncellemelerini tavsiye etmiyorum
Sebebi: NSU tamamen cihazdaki mevcut sürüm üzerie yeni sürümü yüklüyor
Fakat phoenix kullananlar bilirler ki refurbish seçeneğini kullanarak güncelleme yapıldıgında program cihazdaki eski sürümü siliyor ve yeni sğrğmğ yeni baştan kuruyor en sağlıklı güncelleme bu
>NSU özellikle cihazı yurt dışından aldıysan ve güncelleme yaparsan cihaz satıldıgı ülkedeki güncellemeleri yüklüyor ve cihazında türkçe dil yoksa bu da silinmiş oluyor.
Yetkili servislere her sorun yasadıgında elbette gitmelisin
ama önce sorunları kendin çözemeyeceğini anlarsan git.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...