bygokhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
haklısın usta yaranılmaz kimseye herkes bulduguyla yetinmeli ne yazıkki bizim kişiliğimiz böyle ne yazıkki demekten başka bişey gelmiyor aklıma10bin kişi indirip tek tük teşekkür edenlere ne demeli? Emeğe saygı yok. Bunun için paylaştıysan aradığını bulamazsın ne yazıkki.
Sadece burada değil tüm forumlarda böyle.
tamam dostum bunu senin için video yapıp tekrar koyacam bekle az hemen hallediyorum..Gif de geçişler neden hızlı? (eksikleri görmesinler diyemi öyle yaptın.)
YAV SİZ EN AZINDAN 15 =0 DUA ET O ÇOĞALIL BİR FORUMDA HACK I PAYLAŞTIM 1 GÜN SONRA 150 KİŞİ İNDİRMİŞ = TEŞEKKÜR VEYA YORUM 200 KİŞİ OLDU Bİ BAKTIM BİRİ DİYO HİÇ BİŞİ YAZMAMIŞSIN ABİCİM SAYFA BOYDAN BOYA SONRA DİYO HİÇ DENEYEN YOK Kİ Ohaaa: oldun,Birde 3 adıma resim istiyolar.
İnsanlar yardımın kıymetini bilmiyor.
Bu arada ben c5 kullanıyorum ancak resimdeki o arama işareti var o her zaman ordamı duruyo ")
asında cvap yazmadan link görünmeyacek başka forumlarda öyle n güzel
o zaman da sırf linki görebilmek için "asdfgsadqwe" gibi mesajlar geliyor.
teşekkür ederim dostumEllerine Sağlık Yazılım Çok Süper Olmuş Allah Devamını Getirsin ... 3G Simgesi,Açılış,Tema Çok Güzel .. Annemle BAbamın Telefondan Bismillahirrahmanirrahim Sesini Duyunca Gözleri Doldu Oğlum Namaza Başla Falan dedilerÇok Güzel Olmuş Yani Ellerin Dert Görmesin ..
- - - Eklendi - - -
Ama İ-Phone Tarzı Kilit Açma PEk Sevilmiyor ... Benim Görüşüm Olarak Nokiaya Hakarettir .. Çünkü Nokia Asla İ-Phone Özentisi Değil Kendi TArzıdır ...
SAYGILARIMLA
Burak GÜZEL
teşekkür ederim dostum
1. n97 de tuş kilidi anahtarı zamanla yıpranıyor o yüzden bunu kullanıyorum . tuslar kilitli iken menu tusuna 1 defa basıp tus kilidini acabiliyorsun yani sola cekip.
2 . arkdaşlar Pro versiyonu hazırlanma aşamasında bitmek üzere tam anlamıyla bittiğinde ve ilgi olursa buraya ekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?