N96 Sorun Lütfen Yadımmm :((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
N96 Sorun Lütfen Yadımmm :((
arkadaşlar bn n96 telefon aldım ve hiç bi program atamıyorum oyun , vs programlar atamıyorum telefonu pcye baglıyorum klasör açılıyo ve o klasöre sürüklüyorum fakat telefonda açmaya kalkınca desteklenmiyo diyo program s60 programları ve n96 uyumlu diyo ama telefonad açılmıyo lütfen bilginiz varsa yardımcı olun TEŞEKKÜRLER....

arkadaşım sn S60 3rd demişsin aynı sorun bndede var bn denedim ama nereye atıcam yani telefonu bnde baglıyorum bilgisayara usb ile klasör geliyor bn oraya atıyorum programları bu S60 3rdyi denedim ben yine desteklenmiyor diyor acaba telefonun başka biyerinemi atıcam programları ????

Cihazına s60v3 uygulamalarından herhangi birini PC süit ile yükleyeceksen, cihazı PC ye bağladığında pc süit modunda bağlamalısın.ondan sonra sis veya six uzantılı uygulamayı çift tıklatırsan zaten yükleme yapılsınmı diye sorar sana.

ah kardeşim cok güzel anlatmışsında bn hiç anlamıorum ya bu PC süit falan...bn nasıl bağlıcam PC süit modunda onu bana biraz açarmısın snra sis vea six uzantılı uygulama fln demişsin onları biraz bana anlatırsan cok sevinirim daha 2 gün oldu telefonu alalı hiç anlamıorum valla snide ugrastırcam ama kusura bakma kardeşim .... ah kardeşim cok güzel anlatmışsında bn hiç anlamıorum ya bu PC süit falan...bn nasıl bağlıcam PC süit modunda onu bana biraz açarmısın snra sis vea six uzantılı uygulama fln demişsin onları biraz bana anlatırsan cok sevinirim daha 2 gün oldu telefonu alalı hiç anlamıorum valla snide ugrastırcam ama kusura bakma kardeşim ....

araçlara gel orda ayarlardan usb yi bul ordan pc suit yazıor bilgisayara tak herhangi bi klasöre at sonra teli eline al araçlara gir sonra dosya yöneticisne gel ve daha sonra e hafızasına gel bulursun kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...