n96 - n85 - 5800 kim döver?

kesinlikle 5800 hem tasarım hem özellik he fiyat kesinlikle alınabilecek en uygun telefon budur kamerası biraz daha iyi olsa tek kelime mükemmel bir cihaz olurdu

Bence n86 hepsini döver Kamerası yeter

ztolu

Üye
5800 kullancısı olarak telefonumun arkasındayım. en iyi telefon herkesin kendi telefonu

1eren1

Üye
5800 kralın deil alayını döver fiyat performans açısından kimde geçemez

5800 kralın deil alayını döver fiyat performans açısından kimde geçemez

yaw şimdi NOKİA nın dokunmatik bakımından ilk ve en kötü telefonu 5800 bence...

ben n96 diyorum kimine görede 5800 iyidir yani

ve78el

Üye
ben ce de yha kişiden kişiye değişir ...... bence de 5800 diyom

raftang

Üye
slm arkadaşlar ben 5800 almayı düşünüyorum ama kafama takılan bişiy var bu telefonun ekran ışığı çok az yanıyor ışık ayarı arttırılabiliyormu yada sabitmi dokunmatik telefonda ekran ışığı önemli diye duydum da

arttırılıyor kardeşim telefonu biraz kurcala bulacaksın zaten bence gayet tatmin edici bir ekran ışığı var hatta benim ışık gücü %20de bataryadan tasarruf için

CS BETA

Üye
lütfn n96 demeyin bi arastırın bakim n96mı 5800xm mi n96 farkındaysanız ne reklamı noldu nede dogru düzgün yürürlügü piyasadan bile kalktı (bu bilgiyi teknosadan aldım )

Bencede 5800 XM diyorum.Özellik, çekicilik,sitil. S60 V5 olması diğer modellerden kendini ayırıyor. Helede V40.0.1 sürümü yayınlansın dahada kararlı hale gelecek ☼ ♥ ♪ ↓ Ø

CS BETA

Üye
evet arkdaslar bıraklaım da bunları bise sorcam size Nokia X6 mı Nokia 5800XpressMusic mi ? yani kararsızım 5800xm alcaktım X6 yı gordum

biraz daha bekle kardeşim X6 için hele 5800 v40 yayınlansın bir o zaman kararını ver

CS BETA

Üye
tm bu version artıkca neler gelio tele yeni özelikllermi yani biraz acıklarmısn*?

CS BETA

Üye
5800XM eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

n85im vardı bugun sattım 5800 aldım ve şimdilik menunm