Hasan Üye örneğin x.rsc dosyasını tr leştirdin file list e git x.rsc dosyasının üstüne gel seçenekler replace de tr lestirdiğin dosyanın konumuna git ve tamam de save file de dosyanın konumuna git yükle
örneğin x.rsc dosyasını tr leştirdin file list e git x.rsc dosyasının üstüne gel seçenekler replace de tr lestirdiğin dosyanın konumuna git ve tamam de save file de dosyanın konumuna git yükle
place3461 Üye buraya git www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/sis-ve-sisx-uygulamalarini-turkcelestirme-anlatimi-549746.html
buraya git www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/sis-ve-sisx-uygulamalarini-turkcelestirme-anlatimi-549746.html
Hasan Üye flexableee' Alıntı: oyunlar nasl olacak? Genişletmek için tıkla ... Sen hiç tr .sis oyun gördün mü var ama çok az
flexableee' Alıntı: oyunlar nasl olacak? Genişletmek için tıkla ... Sen hiç tr .sis oyun gördün mü var ama çok az
Hasan Üye burayı okudum yaptım www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/sis-ve-sisx-uygulamalarini-turkcelestirme-anlatimi-549746.html
burayı okudum yaptım www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/sis-ve-sisx-uygulamalarini-turkcelestirme-anlatimi-549746.html
Hasan Üye ve zntxhan la seçtim sırayla tr leştirdim kaydet ve eski uzantısına geri döndürdüm sırayla dosyaları değiştirdim
ve zntxhan la seçtim sırayla tr leştirdim kaydet ve eski uzantısına geri döndürdüm sırayla dosyaları değiştirdim
Hasan Üye sis editorle ----------Eklendi @ 21:35:21 ---------- Yazıldı @ 21:34:32 ---------- flexableee' Alıntı: oyunlar rsc ile olmuyo başka dil dosyası var heralde Genişletmek için tıkla ... Her zaman olmuyo her programa
sis editorle ----------Eklendi @ 21:35:21 ---------- Yazıldı @ 21:34:32 ---------- flexableee' Alıntı: oyunlar rsc ile olmuyo başka dil dosyası var heralde Genişletmek için tıkla ... Her zaman olmuyo her programa
Hasan Üye evet ----------Eklendi @ 21:36:29 ---------- Yazıldı @ 21:35:43 ---------- stainless steel' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... ama ne için
evet ----------Eklendi @ 21:36:29 ---------- Yazıldı @ 21:35:43 ---------- stainless steel' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... ama ne için