arkadslar n96 yı kullanan abim var hiç tavsiye etmiyo ama n95 daha kullanıslı diyo bedne n95 i tavsiye ediyorum hafıza fazla olmaması daha iyi telefon kasılıyo sonra
Dostum eğer boş yere verecek fazla paran var ise n96 alabilirsin. Bende n95 düz var şuan 8gb micro dc kullanıyorum ve n96 nın yapabildiği herşeyi ama herşeyi n95 düz ile yapabiliyorum. İkisinin arasındaki donanımsal açıdan tek fark ekran farkıdır başka da bişey yoktur. Dediğim gibi çöpe atacak fazla paran varsa n96 al ama şuan temiz bir ikinci el n95 i 400 ila 600 arası fiyatlara alabilirsin. Sonuç olarak n95 diyorum.
Volpan arkadaş sen işlemciye ramlere falan bakıyorsan eğer bu n96 da n95 8gb de hikaye derim ben şuanda en güçlü işlemci (ram ve rom bakımından) ve anakart nokia 6710 navigator de bulunmaktadır. Biz burda işlevsellik-ekonomiklik yönünden bahsediyoruz herhalde.
1-n96 çift işlemci 2-ses cıkışı süper en az dizüstü kadar 3-fotograf cekimi mükemel 4-tv özelliği birgün mutlaka türkiyeye gelecek 5-16 gb hafıza ve 32 gb hafızaya kadar destek 6-ekran cok güzel ve parlak
aslında n96 üstün ama fiyat gerçekten yüksek n 95 ikinci el bulmak imkanı daha çok 400-500 garantili ikinci eller var ve gerçek değerine ulaşmış durumda n96 alınır ama biraz beklemek lazım şu an gerçek değerinin üstünde n96 alana bir şey diyemem imkan ve ekonomi meselesi parayı veren düdüğü çalar imkanım olsada acele etmem...