Telefon Tavsiyesi n95 mi n96 mı

n95 mi n96 mı

• n96

Kullanılan: 13 54.2%
  • n95

Kullanılan: 11 45.8%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
    Konu Sahibi
n95 mi n96 mı
arkadaşlar ikiksi de nmanyak telefon ama hangisini beğeniyorsunuz

kesinlikle n96 16gb dahili hafıza ve 16 gb hafıza kartı desteği 32gb benim pcyi formatlarken yedeğini tele atarım o zaman

Catty

Emekli Yönetici
bu soru bıle degıl tabıkı n96 kardesim

XXPOXX

Üye
n95 8gb n96 daki tv özelliği türkiyeye 4 yılda gelicekmiş en az 8 gb hafıza sana yeterse n95 8gb al

POWER

Üye
n96 derim tek geçerim

umutx11

Üye
nokia n96 telefonuma nokia software updater programı ile güncelleme yaparken telefon kapandı ve hiç açılmıyor şu anda!
lütfen bana yardım edin ne olmuş olabilir, ne yapabilirim?
telefon tamir olur mu?

ediesel

Üye
Bence n95 çünkü n96 ya şuanda o kadar parayı bağlamak çok gereksiz ve fuzuli. N96 nın tek farkı ekranının biraz daha büyük olması ve dahili hafızasının büyüklüğü ki artık n95 i de 16 gb lik micro sd card takılabiliyor. Birde n96 da tv özelliği var dediler ama bunu da bizzat elime alarak inceledim malesef n96 daki tv özelliği şuanda ve önümüzdeki bir iki yıl boyunca kullanılamayacak zira türkiyede bu formatta yayın yapan hiçbir kuruluş yok şuanda yani n96 yı şimdi alırsanız boş yatırım yapmış olursunuz tabi fazla zenginseniz bişey diyemeyeceğim

--------------- Ekleme ---------------

Dostum n96 nı susturmuşsun malesef bu durumda telefonu servise versen iyi olur ama sanırım onlar da bişey yapamayabilir yeni telefonun temelli susmuş ve çöplük olmuş olabilir ama dediğim gibi servisine götürmen yararına olacaktır.

XXPOXX

Üye
n96 da 3 d çip yok yani gelişmiş grafikli oyunları oynayamıyorsun

tabiki N95 8gb cünkü benim telefonum üstüne 700 ytl daha bayılıp N96 alsak neye yarayacak

Casy

Üye
n96 da 389 mhz işlemci var 128 ram var n95 gibi 330 işlemci 44,5 ram yok