Telefon Tavsiyesi n95 mi iphone mu???? :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
n95 mi iphone mu???? :S
arkadaşlar benim n95 im ile bir iphone 8gb ı başa baş takas ediyorlar sizce takas etmelimiyim???? :S
not: n95 imde 8gb hafıza kartı vardır yani n95 8 gb gibi düşünün

Tepkiler: babacan0303
Eğer 1. nesil iphone ise yani iphone 3G değilse sakın takas etme, pişman olursun!!!Ama bu arada konu yanlış yerde açılmış.

Konu Sahibi
öncelikle hepinize teşekkürler konuyu nereye açacağımı bilmediğimden konu dışına açtım
_KadirşinaS_ iphone 3g değil eski iphone 8gb olanı birçok kişi iphone çok güzel dedi ama ben değiştirmicem çünkü bugün symbian olmadığını öğrendim

ChavRash

Emekli Yönetici
Symbian değil tabii ki bir de iPhone 3G olsa bile değiştirmeye değmez bence.

maliakg

Üye
bncede mms bluetooth bile yok tek artı dknmatik ekran dknmatik ekran için deiştirmeye değmez 16 gbını aolcam dersen o nuda almna abimde vardı sattı n70 aldı daha memnun şimdi ve n95e 16 gb kartta takabiliyosun sandiskin nokianın 26 mdeli 16 gb alıyoo

king512

Üye
tabi ki iphone n95 hantal telefon değmez zaten fiayatlarıda aynı zaten ve iphone hafıza kapsitesi de yüksek

Konu Sahibi
hepinize çok teşekkürler vazgeçtim ben n95 imden menmunum ah bide 30.0.0.15 sürümünden 21.0.0.16 sürümüne geçirebilsem

bu arada bir daha konu açacağım zaman daha dikkatli olurum özür dilerim nereye açacağımı bilmiyodum konuyus

asi_gen4

Üye
ettirme ben i-phone sevmiorm daha dogrusu kullanımı cok dokunmatik çok ugrastırır

Arkadaşım mobiletisim.com da telefonları karşılaştır ve hangisi sana daha çok hitap ediyorsa onu al...

Praetor

Emekli Yönetici
Her ikisi de

anl_tr

Emekli Yönetici
n95 tabiki cameraya baksana ya
carl zeis mercek var 8gb hafızayıda takmışsın dah ne istiyosun

DaMaG3R

Üye
arkadaşlar benim n95 im ile bir iphone 8gb ı başa baş takas ediyorlar sizce takas etmelimiyim???? :S
not: n95 imde 8gb hafıza kartı vardır yani n95 8 gb gibi düşünün

n95 e 8gb hafıza kartı mı taktın??

bende bi iphone 3g bide n95 8gb var ama sakın iphone alma ben pismanım

Konu uzum boşver ver gitsin ama vermesende olur en iyisi ver ama ben verme derim ama versen iyi olur ama ver me sen ...................

slm akadaslar ben onceden n95 kullanıyodum sonra iphone ıle degıstırdım (görünüşe aldandım)sonra baktımkı hıc bır ıse yaramıyo devamlı guncelleme yapman gerekıyo mms yok bluetooth var ama kendıne faydası yok.pili az gidiyo mp3 parcalarını zil sesı yapamıyosun sonra tekrar n95 ıle degıstırdım huzur buldum.iphone kadar hızlı olmasada yıne ıyı ben cok memnunum :----)))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...