n95 8gb BU OYUN HAKKINDA HİÇ BİR İNSANIN BİLGİSİ YOK MU ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
n95 8gb BU OYUN HAKKINDA HİÇ BİR İNSANIN BİLGİSİ YOK MU ?
SELAM. arkadaşlar günlerden beri Quake III Arena bu OYUNU BİR TÜRLÜ YÜKLEYEMİYORUM.

SİMGE DURUMDA AÇLIMIYORR RRRR.

PAK3 DOSYASI GEREKLİYMİŞŞŞ ...

BENDE GEREKLİ BÜTÜN DOSYALAR VAR AMA

NEREYE YÜKLEYECEĞİMİ BİLMİYORUMMM

BÜTÜN SİTELERİ DOLAŞTIM AMA OLMUYORRRRRRRRRRR YAPAMIYORUM ...

TAM 4 SEFER BU SİYEYE AYNI BAŞLIKTA KONU AÇTIM AMA HİÇ BİR ALLAHIN KULU YARDIMCI OLMADIIII.....

Arkadaşım eğer elinde aşşağıdaki oyun varsa yükleme şekli anlatılmış NIGRA dan alıntıdır.

Quake for S60 3rd edition FP1 v1.04

yükleme

1-önce quake1 klasörünü hafıza kartınıza atın olduğu gibi
2-pips_s60_1_2_SS.sis bu dosyayı hafıza kartınıza kurun
3-glquake_v104_armv6_fpu_hwa.sisx son olarak bu dosyayı kurun.

sonra X-plore ile attıgınız klasöre girin ve şu dosyayı bulun cmdline.q1 ve bunu içinde yazanı -gamma 0.6 -fsaa bu şekle çevirin

Konu Sahibi
arkadasım ben bunu biliyorum bu DEDİĞİM DEĞİLLL Quake III ((((( ARENA))) BU OYUNU DİYORUM
,
BU OYUNU YÜKLEMEK İÇİN YANİ((((ARENA)) PAK3 DOSYASININ TELEFONUN HANGİ KISMINA KOPYALANACAK
ONU BİLMİYORUMM..

Bende kurayım dedim bu oyunu ama hevesim kaçtı pek karışık görünüyor ayrıca alttaki dökümanda bilgisayra quake kurmak gerektiğinden bahsediyor. tlfna kurup denersem yazıcam buraya kolay gelsin

Konu Sahibi
esesli26es arkadasım SABIRSIZLIKLA SENİ BEKLİYORUM BEN SANA ÖZELDEN MSN ADRESİMİ VEREYİM

BENİ EKLE ŞU OYUN HAKKINDA ARTIK KAFAYI YİYECEM KURAMADIM BİR TÜRLÜÜÜ OYUN ÇIKALI KAÇ AY OLDU AMA BİZİİM TELEFONLARA GİRMEDİMİ BİR ANLAMI KALMIYOR N95 8GB ...

İYİ AKŞAMLAR
MSN DE GÖRÜŞELİM YARDIMLARINNI BEKLİYORUM

ozi44

Üye
arkadasım bende senın gıbı cok ugrastım ama en son bı sıtede buldum 500 mb ındırmen gerekıyo yalnız yasak deılse sıtenın ısmınıde verebılırım sadece ordakı duzgun calısıyor

Konu Sahibi
halen beklemedeyim bu oyun hakkında hiç kimse birseybilmiyormu yaaaaaaaa

Symbiont

Üye
BEN tlefonu geçen 2 ay önce yurt dışında ingiltere de toptan n958b almıştım hepsinde QuakeIII vardı ama bazıları çalışmıyordu pak3 dür bilmem ne gerekmedi ha bide bu oyun ngage söyleyeyim

Samsunspor

Emekli Yönetici
TAM 4 SEFER BU SİYEYE AYNI BAŞLIKTA KONU AÇTIM AMA HİÇ BİR ALLAHIN KULU YARDIMCI OLMADIIII.....[/QUOTE]

@ olmadı değil de OLAMADI diye düzeltmek isterim , en azından kendi şahsıma

Symbiont

Üye
TAM 4 SEFER BU SİYEYE AYNI BAŞLIKTA KONU AÇTIM AMA HİÇ BİR ALLAHIN KULU YARDIMCI OLMADIIII.....

@ olmadı değil de OLAMADI diye düzeltmek isterim , en azından kendi şahsıma[/QUOTE]
ewt söylediğn mantıklı arkadaş birazzz asabiyetle yazmış

Samsunspor

Emekli Yönetici
İnsan çok istediği bir şeyi yapamayınca ya da bulamayınca ister istemez asabileşiyor , yardım etmek isterdim ama o oyunu hiç duymadım bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...