ahenk
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadasım ben az çok bu işi bılıyorum benım sana soylıyıcegım sunlardır bi avukat tanıdıgın varsa yada avukat tutucak imkanın varsa git ona kvk ya bi bildirge çeksin en geç 2 gunde elınde he yokmu diosun tüketici mahkemesine git sana kvk dan verilen kagıtla snr bak neler oluyo he sakın kendını ezdirme bagır çagır mahkmeye verdim sizi gibi laflar heee bunlar olmazsa gel yuzume tukur.......
bodrum kvk da çalışan biri olarak yıllardır bu işin içindeyim şunu söylemek istiyorum cihazın 30 iş günü henüz dolmamıştır daha birkaç gün vardır .... 30 iş günü cumartesi pazar saymadan 30 gün sayacaksıngelmesse eğer bu 43 gün içerisinde o zaman durumunu sor önce mahkemeyi karıştırmadan bakalım ne dicekler ona göre hareket edersin fakat şunu da söyleyeyim öncelikle nokia müşteri hiz. ara anlat durumu müşteri memnuniyeti istiyorum felan de olmadı en son mahkeme değil DİKKAT ! tüketici haklarına başvurman lazım avukata da gerek yok
Arkadaslar tuketici mahkemesine vermek uzere ikna edici bir dilekce ariyorum para iadesi talep edicem lutfen yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?