van orjinal kutusunda gelcek. Açtırırsam almam lasım Hem spot bile olsa elimde kalmaz. Tanıdık telefoncum var giderim ona veririm. Satar Kâr bile yaparım belki
~1100ytl. Aslında bi telefon için hiç ucuz değil bu haliyle bile. Ancak 4 ay boyunca bu telefon için para biriktiriyorum. Ve caymıycam. Beğenmessem alcak adam gayet çok zaten. Van bi arkadaşa da W800i aldırıyorum. Ara sıra değişiriz. Bölece senin kullandığın telefonun da nası bişi olduğunu annarım. Menüleri falan çok güsel. Biras bakmıştım.
Arkadaşlar çok merak ettim. Bu symbian 9.1 ne halta yarar? Ya mesela 6630 da kullandım ben. Ondan farkı nedir mesela?
Originally posted by van_hoijdonk@Sep 28 2005, 10:40 PM Ondan farkını bilemem ama şuanda piyasada olan tüm tellerden farklı bir symbian versiyonu olacak..
Van o zaman telefon elime sapasağlam geçerse siteye inceleme eklemek için senden yardım alıcam. Symbiandan anlarım ama bu yenisinin en ince ayrıntılarından hemen çakamam doğrusu... Neyse erkenden konuşmayayım. Telefon inşallah elime geçsin bi. Ondan sonra kapındayım yardımın için Van
Van bişi sorcam. Bi topic'inde N91'in çıkış tarihinin mi ertelendiğini sölüyodun? Yoksa sa ben mi yannış annadım? Bi sorun olmassa telefonu haftasonu alıorum. Bu nası oluyo? Kafam karıştı :wacko: Yoksa avrupa'daki çıkış tarihini mi ertelediler? :wacko: :wacko: