N900 lere özel Bahsettiğim 18 parçalık albüm burada buyrun 2011 maximum hit müzik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
N900 lere özel Bahsettiğim 18 parçalık albüm burada buyrun 2011 maximum hit müzik
arkadaşlar slm bu albümü daha öncede bahsetmmiştim kendim tek tek şarkıları çekerek oluşturdum beğenmeniz dileğiyle. n900 müzik çalarına yakışır bire albüm oldu..

rar şifre--> nr6630 dinleyin ve arşivlerinize ekleyin yabancı ve 3 adet pop remix türkçe

RAPİD EKLENDİ

Tepkiler: dafmar ve mert_1047

faruktml

Üye
4shared de yalan olmuş nurettin

faruktml

Üye
Kanka Telekominikasyon kurulu kararı ile siteye erişim engellenmiştir diyo

Baa Virmiyoo

ben indirdim faruk

Fenomen2 serdar ve sertap harika eyvallah kardesim

faruktml

Üye
MANİSA 3. SULH CM'nin, 05/01/2011 tarih ve 2011/24 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (4shared.com) hakkında verdiği karar Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nca uygulanmaktadır.

(The decision no 2011/24 dated 05/01/2011, which is given about this web site (4shared.com) within the context of protection measure, of MANİSA 3. SULH CM has been implemented by "Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı".)
|

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
ben indirdim faruk

Fenomen2 serdar ve sertap harika eyvallah kardesim

eyvallah kanki benim favoride fenomen 9 tabiki aslında hepsi hit parçalar indiiremeyenler dns değişikliği yapın hemen indirin yoksa rapid eklerim sizler için içinden çıkan METİN BELGESİNİ mutlaka okuyun benim notum var orda..

DNS LER 8.8.8.8
8.8.4.4 OLSUN ARKADAŞLAR

faruktml

Üye
8888
8844

zaten daha farklı yapamıyorum şirketteki sistemden dolayı

hotfile rapid falan olursa iyi olur kanki

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
RAPİD EKLENDİİİİİİİİİİİ

fenomen 2 isimli sarkiyi kim soyluyor...?

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
İsmine bir bakayım şarkının eve gidince dostum.

bomba şarkılar nurettin eline sağık

faruktml

Üye
Teşekkürler Kanki Bomba Gibi Bir Arşivim Daha Oldu

bende oradan hatirliyorum . bu sarkilarin basindaki radyo anonsunu nassil keseriz..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...