Telefon Tavsiyesi N9? Xperia Arc? Iphone 4?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iSiu2

Üye
    Konu Sahibi
N9? Xperia Arc? Iphone 4?
Ben bu 3 telefonun arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?
N9un tasarımı ve özellikleri güzel ama geleceği var mı yok mu belli değil.
Xperia Arc ın özellikleri cidden iyi ama android işletim sistemli telefon daha önce kullanmadım ve telefonun tasarımı bana göre orta düzeyde.
Iphone u da çok fazla övmüyorlar o kadar para verdikten sonra kötü çıkmasını da istemem

Sizce hangisini almalıyım??

XER01

Üye
Çift çekirdekli telefonları incelemeyi düşündünüz mü ? iPhone 4 ile aynı civaz parada satılıyorlar.

HTC Sensation veya Samsung Galaxy S2 arasında tercih yapılabilir 1600 lira bütçeyle..

3 ü arasından uygulama ve oyun için iPhone 4, kişiselleştirme ve internet performansı (flash destekli) için Xperia Arc , Multimedya performansı için N9

oyun ve uygulama önemliyse iphone'dan başkası yalan.
N9 ise multimedia telefonu.
Arc demek android demek. En büyük artıları tarayıcıdaki flash desteği ve mükemmel kamerası.
Herkezin kendisi için önemli olan şeyleri var. Benim için oyun ve uygulama önemli olduğu için iphone diyorum. Skyfire ile internetten video da izleyebilirsin.

Not: jb olmadan iphone alınmaz.

zeppe

Üye
Pil ömrü, flash desteği gibi konularda xperia arc önde gibi duruyor. IPhone 4 ise ekranı ve görünümü ile öne çıkıyor bence. Daha detaylı bir karşılatırma aşağıda yapılmış. Bir inceleyin isterseniz

iphone 5 ve n9 un cıkmasını beklemekte fayda var

sadece ekran değil. Iphone çok seri ve arkasında harika bir market var. Jb de olunca öne çıkıyor

zeppe

Üye
sadece ekran değil. Iphone çok seri ve arkasında harika bir market var. Jb de olunca öne çıkıyor

Sonuçta xperia da android işletim sistemli, orada da çok miktarda artık kaliteli uygulamalar mevcut. Nokia ise modası geçti artık hiç tavsiye etmem.

Tepkiler: XER01
Sonuçta xperia da android işletim sistemli, orada da çok miktarda artık kaliteli uygulamalar mevcut. Nokia ise modası geçti artık hiç tavsiye etmem.
tabi ki android market te çok güzel. Ama mesela s2 gibi donanım harikası bir cihazın çift çekirdek performansını gösterebileceği adam akıllı kaç tane uygulama var. ?? app markette iphone için harika uygulamalar var. Telefonu sonuna kadar kullanabilirsin.Dipnot: burda iphone falan övmüyorum bunlar gerçekler. Ben de çok istiyorum s2 için harika programlar.

iSiu2

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkür ediyorum, beklemeye karar verdim.
Hem N9un çıkması için hem de iphone 5 çıktığında iphone 4 ucuzlayacağından.

XER01

Üye
iPhone 4 ne kadar ucuzlayabilir ki ? 3GS bile 1000 liradan satılıyor hala..

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Iphone 4'ün ucuzlaması en büyük hayallerden biri olur. maximum düşeceği fiyat 1400 tl'dir o da spotçularda ya da adı sanı duyulmamış güvenilmeyen internet sitelerinde ve de ios ne kadar iyi olursa olsun kesinlikle fiyatını haketmiyor isterlerse windows 7 birebir kursunlar o donanıma o fiyat yazık yani.

Tepkiler: XER01
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...