N9 Tanıtımı

Uruloki

Üye
<br />
<br />

etse ne olacak ondan mı yusuf attı da 608milyon dolar ödeyecek

ve sensation katılıyorum belkide foto almak içinde kullanılabilir bu arada cihazda swipe ı iyice abartmışlar mesela oyun oynarken film izlerken ve kamera açıkken sağa ve ya sola çekince ekran kayıyor ve arkada ki işlem devam ediyor süper lan bu bunu yapan yok daha

Utku

Üye
Nokia linux yada meego kullana gene değişen birşey olmayacak uygulma desteğini 2 ayda kesecekler

Sensation

Emekli Yönetici
Utku&#8482;;3542022' Alıntı:
Nokia linux yada meego kullana gene değişen birşey olmayacak uygulma desteğini 2 ayda kesecekler

Android uygulamaları çalışıyor. Merak etmeyin.

pRime.

Üye
Harbiden... Dalvik VM uygulaması var mı?

bugli

Üye
arkadaslar telefon karsilastirmalari yaparken yakin fiyattaki telefonlari karsilastirirsaniz daha mantikli davranmis olursunuz.

valla bu telefonları görünce elimizdekilerden soğuyoruz abi bu nedir ya

nonamex

Üye
Microsoft Nokia'yı satın alırsa N8 gibi alanların elinde patlar.

Uruloki

Üye
Microsoft Nokia'yı satın alırsa N8 gibi alanların elinde patlar.

ee meamo nun fişini çektide ne oldu adamlar bizim oynayamadığımız oyunları oynuyor ve ayrıca sadece nokia işin içinde misal intel ve lg de meego projesinde çalışıyor

Uruloki

Üye

birde şunlara desene N900 tegra oyunlarını açıyor htclerin açamadığı oyunları oynuyor çift çekirdeklerin oynayamadığı oyunları oynuyor diye bazıları işlemci ve ramden ibaret sanıyorlar telefonı galiba

nonamex

Üye
Keşke Androidle çıksaydı.

meg1ddo

Üye
şimdi biri bana açıklasın bu cihazda android (.apk) uygukamaları çalışıyormu direk olarak ...

şimdi biri bana açıklasın bu cihazda android (.apk) uygukamaları çalışıyormu direk olarak ...
kardeş kurarsın android i istediğin pro yu açar istediğin hd oyunu oynarsın o android çileirn tegra tlflarının açamdığı oyunlar bunlar birader bizzat denedim dendiğim tlf da kendi tlfonum lgoptimus 2x çift içlemcili android bölümüne git o oyunu açamayan kaç tane dasire hd var gözleirnle gör n900 havada karada kasılmadan donmadan açıyosa bu tlf la oyunlar akar birader